Opel Insignia’nın yeni multimedya sistemi tanıtıldı

Ototeknikveri     07 Haziran 2018 09:04

2016 yılının sonunda çıkan ikinci nesil Opel Insignia’ya şimdi pek çok gelişmiş özelliğe sahip yeni multimedya sistemi ekleniyor.

Opel Insignia’nın yeni multimedya sistemi tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önümüzdeki aylarda 2019 Opel Insignia içerisinde yer alacak yeni multimedya sistemi Multimedia ve Multimedia Navi Pro olmak üzere iki versiyonla çıkacak. En üst seviyesinde sistem 8 inç dokunmatik ekran, dijital kontrol paneli ve head-up display ile geliyor.

 

“Şıklık ve sezgisel kullanım” ile öne çıkacağı söylenen multimedya sistemi, diğer pek çok özelliğinin yanı sıra akıllı telefon entegrasyonu, Apple CarPlay ve Android Auto desteği, AM/FM radyo, Bluetooth, USB, navigasyon ve opsiyonel DAB+ ile sunuluyor.

 

Kullanıcılar sisteme aynı anda iki akıllı telefon entegre edebiliyor, yer önerileri (restoran, otel, akaryakıt istasyonu vs.), trafik bilgisi, gerçek zamanlı yakıt fiyatları, otopark bilgisi gibi hizmetlere ulaşabiliyor. Sistem dokunmatik ekran, direksiyon üzerindeki butonlar ya da - Multimedia Navi Pro versiyonunda - sesle kontrol edilebiliyor.

 

Opel geliştiricileri kişiselleştirmeye özel önem göstermiş ve sistemde beş sürücüye kadar farklı profiller tanımlanıp saklanabiliyor. Sürücüler favori destinasyonlarını, önemli yerleri, medya çalma listelerini, ses sistemi ayarlarını ve klima ayarlarını diledikleri gibi kaydedebiliyor.

 

Yeni multimedya sisteminden faydalanacak ilk modeller Insignia Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer ve GSi olacak. Önümüzdeki aylarda ve 2019 yılı boyunca yeni sistem başka modellere de yaygınlaştırılacak.

 

 

Son Güncelleme : 07 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo