Volkswagen yeni Touareg için Avrupa pazarlama kampanyasını başlattı

Ototeknikveri     08 Haziran 2018 12:30

Volkswagen yeni Touareg’in piyasa lansmanında bir sonraki aşamayı başlattı.

Volkswagen yeni Touareg için Avrupa pazarlama kampanyasını başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

1 Haziran’dan bu yana yeni model Almanya’da TV’de, basılı medyada ve sosyal medya kanallarında reklamlarla tanıtılıyor. Diğer Avrupa ülkelerinde de ay ortasından itibaren reklamlar yayınlanmaya başlanacak. Touareg markanın yeni amiral gemisi ve inovatif kullanımı, konfor ve güvenlik sistemleriyle lüks SUV segmentinde kendisine önemli bir yer açacak. Grabarz & Partner tarafından hazırlanan kampanya bu özellikleri tüketicilere çekici, mizahi ve eğlenceli bir biçimde yansıtacak.

 

Yeni Touareg kampanyası tamamen dijital Innovision Cockpit ya da yeni LED matrix farlar gibi inovasyonlara odaklanıyor. Çığır açan fonksiyonlar reklamlarda bir baba ve kızının başına gelenlerle mizahi şekilde hikayelendirilerek anlatılıyor.

TV reklamında genç kızın mezuniyet balosu için babası Touareg otomobilini ödünç veriyor. Otomobilin inovatif ve heyecan verici görünümü ve özellikleri genç kızın kendisinden çok daha fazla ilgi çekiyor, böylece baba kızını genç erkeklerin ilgisinden korumuş oluyor. İnternet üzerinde yayınlanan videolarda ise LED matrix farlar, ambiyans aydınlatması ve Gece Görüşü yardım sistemi yine baba ve kız arasındaki ilişkiyle hikayelendirilerek tanıtılıyor.

 

Basılı medya reklamlarında ise Touareg’in SUV özellikleri ve her ortama uyum sağlayabilmesi ön plana çıkartılıyor.

 

Yeni Touareg’in ön satış aşaması Nisan 2018’de başladı. Yaz aylarından itibaren otomobil Elegance, Atmosphere ve R-Line tasarım paketleri ve giriş seviyesi versiyonu ile teslim edilmeye başlanacak.

 

 

Son Güncelleme : 08 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo