Hyundai HDC-2 Grandmaster konsepti Busan’da geleceğe giden yolu gösterdi

Ototeknikveri     10 Haziran 2018 09:55

Güney Kore’nin ikinci büyük şehrinde Busan Motor Show bugün kapılarını açtı. Ülkenin en büyük otomobil üreticisi Kia sadece mevcut modelleriyle değil markanın yeni tasarım dilini yansıtan yeni konseptiyle de büyük ilgi gördü.

Hyundai HDC-2 Grandmaster konsepti Busan’da geleceğe giden yolu gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

HDC-2 Grandmaster adı verilen SUV konsepti, “Le Fil Rouge” adı verilen ve Cenevre’de tanıtılan HDC-2 sedan konseptini takip ediyor. Le Fil Rouge gibi, Grandmaster da markanın yeni “Hyundai görünümlü” stilini yansıtıyor.

 

Hyundai konseptten şimdilik sadece iki fotoğraf yayınladı ve detayların tamamını açıklamadı. Görebildiğimiz kadarıyla konsept büyük ön panjuru ve tekerlekleriyle oldukça heybetli bir duruşa sahip. Otomobil bir konsepte uygun olarak abartılı bir stile sahip ancak üretime geçirilmekten uzak gibi de görünmüyor.

 

Hyundai’nin bu büyüklükte ürettiği son SUV Veracruz modeliydi. Bu orta boy crossover 2006 – 2012 yılları arasında üretimde kaldı. Ardından yerini Santa Fe’nin uzun aks mesafeli versiyonu aldı. Marka bunun üzerinde yer alacak yeni bir amiral gemisi crossover model çıkartabilir.

 

Grandmaster konseptiyle birlikte Hyundai aynı zamanda N performans alt markasının büyüyeceği sinyalini de vermiş oldu. Henüz detaylar açıklanmasa da yeni N modelleri, sportif görünümlü N Line versiyonları ve N Option aksesuarları gelmesi bekleniyor.

 

 

 

Son Güncelleme : 10 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo