Yeni VW Touareg fiyatı belli oldu

Ototeknikveri     11 Haziran 2018 04:30

Yeni Touareg V6 3.0 TDI SCR 286 PS Tiptronik modeli 157.000,00 € başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Metalik renk seçeneği 570,00 € fiyatla tercih edilebilirken, panoramik açılır cam tavan 960,00 € ek fiyata sunuluyor.

Yeni VW Touareg fiyatı belli oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

3.0 V6 TDI SCR 286 PS motorlu yeni Touareg’de tiptronik şanzıman bulunuyor. Açıklanan başlangıç fiyatı opak renk için geçerli. Otomobilin Türk Lirası fiyatı henüz açıklanmazken, firma fiyat listesinde “Yabancı para ile yapılan satışlarda aracın Türk Lirası satış fiyatının hesaplanmasında, fatura tarihindeki Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz satış kuru esas alınacaktır. Kur kampanyalı satışlarda fatura tarihinde geçerli olan kampanya kuru uygulanacaktır.” ifadesine yer verdi.

 

Volkswagen yeni Touareg’in piyasa lansmanında bir sonraki aşamayı başlattı. 1 Haziran’dan bu yana yeni model Almanya’da TV’de, basılı medyada ve sosyal medya kanallarında reklamlarla tanıtılıyor. Diğer Avrupa ülkelerinde de ay ortasından itibaren reklamlar yayınlanmaya başlanacak. Touareg markanın yeni amiral gemisi ve inovatif kullanımı, konfor ve güvenlik sistemleriyle lüks SUV segmentinde kendisine önemli bir yer açacak.

Son Güncelleme : 11 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo