Jeep’ten Haziran’a Özel Fırsatlar!

Ototeknikveri     11 Haziran 2018 06:07

Jeep Renegade’de Sunroof Hediye!

Jeep’ten Haziran’a Özel Fırsatlar!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep,  Renegade modelinde sunduğu kredi fırsatı ve cazip ödeme seçenekleriyle yaz dönemine yepyeni bir Jeep modeliyle girmek isteyen otomobilseverler için fark yaratmaya devam ediyor. Haziran ayı süresince geçerli olacak kampanya dahilinde, Jeep Renegade için 50 bin TL’ye kadar eşit ödemeli, 12 aya varan vadeyle cazip kredi fırsatı sunulurken, sunroof donanımı da hediye ediliyor. Sunroof’a sahip olmayan Renegade modellerinde ise 5 bin TL’ye varan nakit indirimi sağlanıyor.

SUV dünyasının efsanevi markası Jeep, Renegade modeli için Haziran ayına özel bir kampanyayı hayata geçiriyor. 120 HP gücündeki 1,6 litrelik dizel motoru ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla dikkatleri üzerine çeken Jeep Renegade modelinde geçerli olan kampanya kapsamında 50 bin TL’ye kadar eşit ödemeli, 12 aya varan vadeyle kredi avantajı sunuluyor. Üstelik Jeep Renegade’de sunroof donanımı hediye edilirken, bu donanıma sahip olmayan Renegade modellerinde 5 bin TL’ye varan nakit indirimi desteği sağlanıyor. 

Ülkemizde satışa sunulduğu günden bu yana büyük ilgi gören Jeep Compass’ta ise tam 100 bin TL’ye kadar 1,29 faizle 15 aya varan vadeyle kredi seçeneği devreye alınıyor. Efsanevi Wrangler ve Grand Cherokee modellerinde de yüzde 7 nakit indirimi bulunuyor. 

Son Güncelleme : 16 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo