Jaguar E-Pace modelini adaptif süspansiyon ve daha ucuz motorla sunuyor

Ototeknikveri     13 Haziran 2018 02:05

Jaguar E-Pace yeni motor, süspansiyon ve bir dizi pratik özellikle yenilendi.

Jaguar E-Pace modelini adaptif süspansiyon ve daha ucuz motorla sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni 200 PS motor seçeneğiyle E-Pace artık daha ucuza satın alınabilecek. Bu motorla otomobil 7.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor ve 100 km’de 8.2 litre yakıt tüketiyor.

 

Bunun yanı Jaguar E-Pace modeline yeni bir aktif süspansiyon ekledi. Değişken üç tüplü amortisörler ve harici hidrolik valfler ile bu süspansiyon biniş kalitesini, otomobilin yanıt hızını ve kontrolünü geliştiriyor. Sistem her 2 milisaniyede otomobilin hareketini takip ediyor ve her 10 milisaniyede gerekli amortisör gücünü yeniden hesaplıyor. Ayrıca bir off-road modu da sunuluyor.

 

Ayrıca yeni Smart Settings (Akıllı Ayarlar) özelliği anahtarlığa ve akıllı telefona göre sürücüyü tespit ederek sürücünün kişisel koltuk, klima ve multimedya ayarlarını uyguluyor. Yapay zeka sürücünün tercihlerini kullanımına bakarak öğreniyor, zaman, lokasyon, hava ve davranış kalıbı verileriyle birlikte analiz ederek en uygun ayarları seçiyor. Örneğin soğuk bir sabahta direksiyon ve koltuklar önceden ısıtılıyor ya da günün belli saatlerinde belli müzik listeleri çalınıyor.

 

Jaguar yeni E-Pace modelinin benzinli ve dizel tüm motor seçeneklerine partikül filtreleri de ekledi.

 

 

Son Güncelleme : 16 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo