2019 Suzuki Jimny 5 Temmuz’da çıkacak

Ototeknikveri     13 Haziran 2018 02:13

Suzuki, bugüne kadar internete sızdırılan pek çok fotoğrafını gördüğümüz yeni Jimny SUV’yi nihayet Japonya’da 5 Temmuz’da tanıtacak.

2019 Suzuki Jimny 5 Temmuz’da çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SUV segmenti en görkemli günlerini yaşarken birbiri ardına yeni SUV modeller çıkıyor, bu da sedan ve diğer tip otomobilleri olduğu kadar rekabet gücü azalan eski SUV’leri de köşeye sıkıştırıyor. Suzuki Jimny modelini yaklaşık 50 yıldır üretiyor. Mevcut model 20 yıldır (98’den beri) piyasada ancak her yeri yeni SUV otomobiller sarmışken, tıpkı Land Rover Defender, Jeep Wrangler ve Mercedes G-Serisi için olduğu gibi, Jimny için de tazelenme zamanı geldi.

 

Yeni nesil mini SUV’nin kompakt formuna bağlı kalınması bekleniyor. Japonya’nın Kei otomobil standartlarına tabi model bu ülkede 660 cc’den büyük motor kullanamıyor ancak diğer piyasalarda daha büyük motorlar sunulabilir.

 

Yeni Jimny, güncellenecek ve modernize edilecek olsa da, modelin alışıldık kutu gibi stilini de devam ettirecek. Sürüş dinamikleri geliştirilecek ancak off-road karakteri özenle korunarak otomobil “yumuşatılmayacak”.

Son Güncelleme : 16 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo