Güncellenen 2019 Audi A4 küçük stil değişiklikleri ve daha fazla teknolojiyle geliyor

Ototeknikveri     13 Haziran 2018 06:44

Audi’nin yeni nesil A4 modeli güncelleniyor. A4 bu kez makyajlanmış bir iç kabin, yeni teknolojiler, yeni farlar, ayrıca ön ve arka fasyada ufak değişikliklerle gelecek.

Güncellenen 2019 Audi A4 küçük stil değişiklikleri ve daha fazla teknolojiyle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir 2019 Audi A4 prototipi yakın zaman önce Almanya’da görüntülendi. Prototipin ön tampon tasarımının kamuflajla gizlendiği görülüyor. Yeni bir difüzör ve daha köşeli egzoz çıkışlarıyla arka kısım eskisinden farklı görünüyor. Prototipin farları ve arka lambaları eskisiyle aynı ancak geliştirme sürecinin sonraki aşamalarında bunların değişeceği biliniyor. Audi’nin A4 modelinin estetiğinde çok büyük değişiklikler yapmayacağı anlaşılıyor.

 

Yeni dokunmatik ekranlar var mı?

Modelde A6’da olduğu gibi birden fazla dokunmatik ekran bulunması beklenmiyor. Bu sadece bir güncelleme, tepeden tırnağa bir yenileme değil. Bir başka ekran daha eklenmesi için konsolun bütün tasarımının değişmesi gerekiyordu. Ayrıca, konsolun en üzerinde yüzer tipte multimedya ekranı hala yer alıyor.

 

Yeni dokunmatik ekranlar gelmese de iç kabinde yeni materyaller, yeni renk kombinasyonları ve aktif güvenlik ya da bağlantı amaçlı yeni teknolojiler göreceğiz. A6’nın Parking Pilot sistemi gibi bir şey için belki henüz erken ancak yeni nesil geldiğinde bunu da bulabiliriz.

 

Daha temiz motorlar

A4’ün güncellenen motor serisiyle ilgili henüz bir söylenti yok ancak motorların en azından bazılarının daha verimli olacağı ve daha düşük CO2 emisyonlarıyla geleceğini tahmin edebiliriz. Bu arada 2.0 litre ve 3.0 litre TDI ve TFSI motorlar seriye hakim olmaya devam edecek. Bu motorlar 7 vitesli s-tronic ya da 8 vitesli tiptronic şanzımanla çalışacak.

 

Audi’nin acele edip A4’ü bu yıl 2019 modeli olarak tanıtması mujtemel. Model piyasaya çıktığında yeni nesil BMW 3 Serisi ile rekabet edecek.

Son Güncelleme : 16 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo