Güncellenen VW Passat stil değişiklikleriyle geliyor

Ototeknikveri     14 Haziran 2018 11:08

Güncellenen VW Passat’ın bir prototipi testler sırasında görüntülendi.

Güncellenen VW Passat stil değişiklikleriyle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk kez gördüğümüz bu prototipin kamuflajına bakarsak, görsel değişiklikler oldukça az. Güncellenen Passat’ın biraz Arteon gibi görünmesi beklenebilir ancak böyle olmayacağı anlaşılıyor. Kamuflaja rağmen ön panjurun ve farların pek de değişmeyen şekli anlaşılabiliyor.

 

Ön kısımda önceye kıyasla farklı olan tek şey tampon. Bu kısım artık çok daha sportif bir tasarıma sahip görünüyor. Arka kısımda ise yeni arka lamba grafikleri dikkat çekiyor, ışık kümesinin genel şeklinin ise değişmediğini anlaşılıyor.

 

Passat’ın iç kabinde de ciddi değişiklikler yapması beklenmiyor. Yeni nesil Passat gelene kadar Touareg’deki güncel teknolojiler Passat’a aktarılmayacak gibi görünüyor.

 

Bu güncellemede bağlantı teknolojilerinde gelişmeler ve belki yeni bir multimedya sistemi olabilir. Ayrıca aktif güvenlik bakımından da gelişmeyle karşılaşabiliriz.

 

GTE PHEV modeli için daha uzun menzil

Şimdilik Volkswagen’in Avrupa versiyonu Passat’ın motor serisinde ne değişiklikler yapacağı bilinmiyor. Öte yandan, GTE plug-in hibrit versiyonunun daha uzun menzil sunacak şekilde güncelleneceği konuşuluyor. Bu arada yeni turboşarjlı V6 motora sahip bir R versiyonu da seriye katılabilir.

 

Güncellenen 2019 Passat’ın önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor. Bu model Opel Insignia, Ford Mondeo, Renault Talisman, Toyota Avensis, Mazda6 ve Peugeot 508 gibi modellerle rekabet edecek.

Son Güncelleme : 16 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo