Güncellenen 2019 Skoda Superb kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     14 Haziran 2018 01:12

Skoda güncellenen Superb modelini test ediyor. Superb bu kez plug-in hibrit sistemle gelecek.

Güncellenen 2019 Skoda Superb kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamuflajsız test otomobili dış cephede yumuşak değişikliklerle dikkat çekiyor. Bunlar arasında ön ve arkada yeniden tasarlanan tamponlar, LED teknolojisine sahip ve tasarımları tazelenen aydınlatma üniteleri, ayrıca Vision C konseptinden esinlenen bir ön panjur bulunuyor. Kabin VW Grubu’nun en yeni multimedya sistemleri ve yeni döşeme seçenekleriyle gelecek.

 

Yeni 1.5 TSI motor ve PHEV versiyon

Mevcut motorlardaki ufak değişikliklerin yanı sıra güncellenen Superb’de 1.4 litre TSI benzinli motorun yerini 1.5 litre TSI silindir deaktivasyon teknolojili motorun alması bekleniyor. Bu motor 130 hp ve 150 hp versiyonlarla sunulacak.

 

Daha da önemlisi, 2019 Superb VW Passat GTE’nin plug-in hibrit sistemini alacak. Bu sistemde 1.4 litre benzinli motorla elektrikli motor birarada bulunuyor ve toplam güç çıkışı 215 hp.

 

Skoda’nın plug-in hibrit 2019 Superb için daha büyük 13 kWh bir pil paketi kullancağı tahmin ediliyor. Böylece otomobilin sıfır emisyonlu sürüş menzili 70 km olacak. VS Passat GTE şu anda 9.9 kWh pil ile 50 km menzil sunuyor.

 

Skoda, Kodiaq ve Karoq için de elektrikli versiyonlar çıkartmadan önce Superb’in hibrit versiyonunun ne kadar ilgi gördüğüne bakacak.

 

Skoda 2020 yılında VW ID hatchback ile aynı platformu kullanacak tam elektrikli bir model çıkartacağını da duyurdu.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo