Makyajlı 2019 Porsche Macan detaylanıyor

Ototeknikveri     15 Haziran 2018 01:23

Porsche güncellenen 2019 Macan SUV’nin trafiğe açık yollarda testlerine başlayalı bir yılı geçmek üzere ve artık otomobilin neredeyse tamamen kamuflajsız fotoğrafları geldi.

Makyajlı 2019 Porsche Macan detaylanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk prototiplerde hafif kamuflaj bulunuyordu ve otomobilin farlarıyla ön tampon tasarımı göremiyorduk. Arka kısım ise gayet açık görülebiliyor ancak arka lambalar hala gizemini koruyor.

 

Dikkatli bakıldığında iki aydınlatma kümesinin arasındaki alanı kaplayan bir bant görülebiliyor. Porsche bu kısmı açığa çıkartana kadar arka lambaların şerit şeklinde olup olmadığını bilemeyeceğiz. Otomobile daha modern bir görünüm kazandırması açısından bir arka lamba şeridi iyi olabilit.

 

Bu prototipte dış cephe tasarımı genel olarak mevcut otomobilden pek farklı değil. Ön kısımda farklı bir tampon, yeni ön panjur ve değiştirilmiş farları görebiliyoruz ancak bunlar Macan’ın kişiliğini değiştirmiyor.

 

Yeni teknolojiler

Yeni Panamera’da olduğu gibi, Porsche’nin 2019 Macan modeli de firmanın yeni PCM sistemine sahip olacak. Bununla birlikte yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranlar, lüks ses sistemleri, yeni materyaller, donanım seviyeleri, jantlar ve yeni renk seçenekleri bekleniyor.

 

Gece görüş asistanı, şerit değiştirme asistanı, şerit koruma asistanı ve yoğun trafik asistanı gibi sürüş yardım sistemleri de modelde yer bulacak.

 

Kaputun altındaki değişiklikler

Porsche henüz ayrıntıları vermese de güncellenen Macan serisinde plug-in benzinli elektrikli hibrit versiyonların yer alması bekleniyor. Bunlar dizel versiyonların yerini alabilir.

 

2.0 litre turboşarjlı sıralı dört silindirli motorun güç çıkışı 300 hp’ye (248 hp’den) yükselecek. Ayrıca Macan S modelinin Panamera’nın yeni 3.0 litre V6 turbo 355 hp motorunu alması bekleniyor. Macan Turbo ise bugünkü 3.6 litre V6 Turbo’nun yerini yeni 434 hp 2.9 litre V6 turbo ile alabilir.

 

2019 Porsche Macan bu yıl içinde tanıtılacak. Otomobilin Paris Motor Show’a gelmesine yüksek ihtimal veriliyor.

Son Güncelleme : 15 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo