Yeni Kia Ceed dev fotoğraf galerisiyle ortaya çıktı

Ototeknikveri     19 Haziran 2018 03:09

Yeni Kia Ceed, Avrupa piyasasındaki diğer kompakt 5 kapılı modellerle rekabete geliyor.

Yeni Kia Ceed dev fotoğraf galerisiyle ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018 Cenevre Motor Show’da tanıtılan yeni model 1 Ağustos’ta satışa çıkacak. Modelin başlangıç fiyatı 24.289 dolar olarak açıklandı. Bu da giriş seviyesi Ford Focus’tan 2450 dolar, giriş seviyesi Volkswagen Golf’ten 60 dolar daha düşük. Renault Megane’dan ise 1301 dolar daha pahalı.

 

Kia henüz yeni Ceed’in donanım seviyelerini detaylandırmadı ancak otomobil bolca yeni teknoloji içeriyor. Seçilen versiyona göre otomobilde 7 ya da 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, navigasyon, akıllı telefon entegrasyonu, Apple CarPlay ve Android Auto desteği, ayrıca Bluetooth bulunacak.

 

Donanım listesi ayrıca lüks JBL ses sistemi, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, ışık sensörlü tam LED farlar ve yağmur sensörlü silecekler de yer alıyor.

 

Otonom sürüş teknolojisi Şerit Takip Asistanı 0 – 130 km/s arası hızlarda çalışıyor, gaz, fren ve direksiyonu öndeki taşıta göre kontrol edebiliyor. Bu sayede Ceed otomatik olarak şeridinde kalabiliyor ve günlük yolculukları daha keyifli ve kolay hale getiriyor.

 

Diğer mevcut teknolojiler arasında Çarpışma Kaçınma Sistemi, Kör Nokta Çarpışma Uyarısı, Arkadan Geçen Trafik Uyarısı, Akıllı Park Asistanı, Taşıt Stabilite Yönetimi ve dur & kalk özellikli Akıllı Seyir Kontrolü bulunuyor.

 

Müşteriler ayrıca iki farklı kaporta stili arasında seçim yapabilecek; hatchback ve station. Bunun yanı sıra dört donanım seviyesi ve üçü benzinli, ikisi dizel olmak üzere beş farklı motor seçeneği bulunacak.

 

Üretim firmanın Slovakya, Zilina’daki fabrikasında yapılacak.

 

 

Son Güncelleme : 19 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo