2020 VW T7 Caravelle bu T6 test otomobillerinin altında mı gizleniyor?

Ototeknikveri     19 Haziran 2018 07:02

Volkswagen biraz farklı bir T6 Caravelle/Transporter test ederken görüntülendi. Test edilen araçlarda alışıldık kamuflaj yoktu.

2020 VW T7 Caravelle bu T6 test otomobillerinin altında mı gizleniyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En büyük değişiklik ön kısımda. Bu test araçları Touareg benzeri geniş ön panjurlara sahip, bu da yeni motorların geliştirildiği anlamına gelebilir.

 

2020 VW T7 Caravelle/Transporter yaygın olarak kullanılan MQB platformuna geçecek, bu sayede ağırlıktan tasarruf edilecek, daha gelişmiş güvenlik ve daha verimli motorlar kullanılacak.

 

Volkswagen’in T7’de nelere odaklanacağını görmek ilginç olacak. Özellikle yolcu taşımaya yönelik Caravelle versiyonunda dizel motorlar artık kullanılmayacak gibi görünüyor. Avrupa’da popüler bir seçenek olduğu için dizel motorlar ticari van versiyonunda kalacak. Ayrıca 48 volt elektrikli sistem desteğiyle yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar da bekleniyor.

 

Yeni nesilde şehir içi alanlarda kullanılmak üzere tam elektrikli bir versiyon ihtimali de var. Volkswagen zaten I.D. Buzz konseptini temel alan yeni elektrikli Microbus modelini 2022’de çıkartacağını duyurmuştu. Dolayısıyla bu iki modelin parçaları paylaşması zor olmayacaktır.

 

Geliştirme hala erken aşamalarda ve test araçları mevcut modelin kaportasını kullanıyor. Bu yüzden yeni T7’nin tasarımını şu an tam olarak öngörmek zor. Eğer tahmin yürütürsek, yeni T7 Caravelle/Transporter diğer yeni VW modellerinden tasarım öğeleri alabilir.

 

Volkswagen yeni T7 Caravelle/Transporter modelini 2019 sonlarına doğru tanıtacak, satışlar 2020’de başlayacak.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo