Makyajlı 2019 Jeep Renegade'den detaylar, fotoğraflar ve video

Ototeknikveri     21 Haziran 2018 12:05

Torino'daki tanıtımdan sadece bir kaç hafta sonra, 2019 Jeep Renegade detaylarıyla ortaya çıktı.

Makyajlı 2019 Jeep Renegade'den detaylar, fotoğraflar ve video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen kaporta yeni stiliyle önceki modelden oldukça farklı görünüyor. En dikkat çeken değişiklikler arasında yeni ön fasyada revize edilmiş farlar ve ön panjur sayılabilir. Ek olarak, yeni Renegade revize edilen tekerlek kemerleri, farklı arka lambalar ve daha lüks bir görünüme sahip.

 

Jeep yeni farlar, sis lambaları ve LED gündüz farlarının görüş kalitesini geleneksel halojen farlara kıyasla %50 artırdığını belirtiyor. Stil değişiklikleri 16, 17, 18 ve 19 inç boyutlarındaki yedi farklı tekerlek seçeneğiyle tamamlanıyor.

 

Seriye yeni motorlar katıldı

FCA yeni SUV için yeni üç ve dört silidirli turbo benzinli motorlar geliştirdi. Bunlar arasında 1.0 litre üç silindirli 120 hp motor (190 Nm tork) ve 1.3 litre dört silindirli 150 hp ya da 180 hp (270 Nm tork) motorlar bulunuyor. Güncellenen motor serisinde 1.6 litre ve 2.0 litre MultiJet II dizel motorlar da var.

 

Her üç motor için de altı vitesli çift debriyajlı şanzıman ve dokuz vitesli otomatik şanzıman sunuluyor.

 

Müşteriler önden çekişli sürüş sistemi ya da Yokuş Kalkış Asistanı ve Yokuş İniş Kontrolü'nü de içeren dört çekişli sürüş sistemini tercih edebilecek. Otomobil Sport, Longitude, Limited ve Trailhawk olmak üzere dört donanım seviyesiyle sunulacak. Trailhawk en off-road odaklı model olacak, bazı farklı stil dokunuşları ve 210 mm'ye kadar yerden yüksekliğe sahip olacak.

 

İç kabindeki yenilikler

İç kabin eskisinden daha konforlu. Revize edilen orta konsol entegre akıllı telefon tutucu, yenilenen bardak tutucular ve ilave depolama alanlarıyla geliyor. 2019 Renegade ayrıca ilave USB portu ve 7 inç ve 8.4 inç ekranlı, Apple CarPlay ve Android Auto destekli Uconnect multimedya sistemine sahip.

 

Müşteriler yeni Renegade modelini Trespass Black ve Polar Plunge döşemelerle donatabiliyor. Son seçenek siyah deri ve gri kontrast dikişle tercih edilebiliyor.

 

Jeep 2019 Renegade modelinin satışlarına Avrupa'da Eylül ayında başlayacak. Avrupa dışında ise otomobil yıl sonunda bayilere ulaşacak.

 

 

Son Güncelleme : 21 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo