Yeni Renault Kadjar coupe SUV Moskova’daki tanıtım öncesi görüntülendi

Ototeknikveri     06 Temmuz 2018 08:00

Renault global ürün portföyüne yeni bir C segmenti crossover ekliyor.

Yeni Renault Kadjar coupe SUV Moskova’daki tanıtım öncesi görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen ay, Renault yeni bir C segmenti crossover planlarını açıklamıştı. Yeni çıkacak coupe SUV model Avrupa yollarında test edilirken ilk kez görüntülendi.

 

Renault Ağustos’ta 2018 Moskova Motor Show’da yeni bir otomobil tanıtacağını doğruladı. Global bir model olacak yeni otomobilin Captur’un coupe esintileri taşıyan bir versiyonu olacağı konuşuluyordu ancak ilk görüntülerle aslında daha büyük Kadjar modelinin temel alındığı anlaşıldı.

 

Yeni crossover Renault’nun Moskova fabrikasında üretilecek ve ilk önce Rusya piyasasında sunulacak. Ardından Çin ve diğer ülkeler takip edecek.

 

Casus fotoğraflarda BMW X4 ve Mercedes GLC Coupe gibi otomobillerin başarısından etkilenen bir şekil göze çarpıyor. İnce ön farlar ve Kadjar stili ön panjur ilk dikkat çeken özellikler arasındayken, artan biniş yüksekliği bu otomobili benzer boyuttaki Megane hatchback gibi diğer otomobillerden ayırıyor. Arka kısımda Kadjar’ın tampona monte edilmiş plakası yine duruyor, yüksek bagaj kapağı ve eğimli arka cam ise yeni. Henüz elimizde başka detaylar yok ancak standart SUV’nin aydınlatma imzasının sportif coupe versiyon için adapte edileceği beklenebilir.

 

Kamuflaja rağmen genişletilmiş etekler ve tekerlek kemerleri açıkça görülebiliyor. Kapılardaki şişkinliklerse off-road koşullarına ve park ederken oluşabilecek çizilmelere karşı ilave koruma sağlandığını işaret ediyor.

 

Yeni otomobilin içini henüz göremiyoruz ancak coupe stili Kadjar’ın standart otomobildeki dikey multimedya ekranı ve ayrı klima kontrolleri ile gelmesi bekleniyor. Bu otomobilin Rusya piyasası için tasarlandığı düşünülürse, otomobilde daha ucuz ve sert plastik ve benzeri materyaller kullanılabilir. Otomobil Avrupa ve İngiltere gibi piyasalarda satılırsa bu konuda değişiklikler yapılabilir.

 

Bir “gösteri otomobili” olarak tanımlanan Moskova’da tanıtılacak otomobil üretim versiyonu olmasa da bu aşamaya epey yakın olacak.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo