AUDİ'DEN QUATTRO DAYS ETKİNLİĞİ

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:00

Audi, Türkiye genelinde Şubat ayı boyunca düzenlenecek quattro days etkinlikleri kapsamında, yetkili satıcılarında katılımcıların quattro teknolojisine sahip araçları test etmesine imkan sağlayacak.

AUDİ'DEN QUATTRO DAYS ETKİNLİĞİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye genelinde 20 Audi yetkili satıcısında gerçekleştirilecek quattro days’te katılımcılar, Audi’nin her yol koşulunda en iyi yol tutuşunu vadeden quattro teknolojisini yakından tanıma imkânına sahip olacak. Audi’nin küresel ölçekte düzenlediği quattro days’de Audi modelleri için özel fırsatlar ve kredi oranları da sunulacak. Katılımcılar ayrıca, quattro sistemine sahip farklı model araçları da test edebilecek.
 
Audi’nin sürekli dört tekerden çekiş sistemi quattro® teknolojisi, ilk kez 1980 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı. O yıl tarihte ilk kez bir binek otomobil, sürekli dört tekerlekten çekiş ile satışa sunulmuştu. Latince 4 anlamına gelen quattro, motorun gücünü yol koşullarına göre değişen oranlarda ön ve arka aksa paylaştırıyor. Böylece başta kaygan ve tutunması zor yüzeyler olmak üzere yolcu güvenliğini sağlıyor. Ayrıca iyi bir çekiş getirdiği için araca dinamizm kazandırıyor. Virajlarda daha rahat, daha güvenli sürüş gerçekleştiriyor. quattro, bu nedenle, kış mevsiminin getirdiği zorlu yol şartlarını kolaylaştırdığı gibi, yola tutunma kapasitesinin yüksekliği ile her mevsimde ve her türlü yol durumunda sürücüsüne keyifli bir yolculuk vaat ediyor.
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo