YENİ MERCEDES S SERİSİ COUPE RESMİ OLARAK TANITILDI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:03

Mercedes'in lüks spor modeli S serisi Coupe ortaya çıktı

YENİ MERCEDES S SERİSİ COUPE RESMİ OLARAK TANITILDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz günlerde ilk resmi fotoğraf internete sızan yeni Mercedes S serisi Coupe, resmi olarak tanıtıldı. 5.027 mm uzunluğu, 1.899 mm genişliği ve 1.411 mm yüksekliği ile oldukça sportif bir tasarıma sahip olan aracın, 2.945 mm'lik dingil mesafesi, geniş bir iç hacim sunmasını sağlıyor. 

Yeni S serisi Coupe detaylı resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Uzun motor kaputu ve farklı arka tasarımı ile dikkat çeken aracın, ön tasarımı, markanın kompakt sedanı CLA'yı andırıyor.18 ile 20 inç arasında değişen boyutlarda jant alternatifleri sunan aracın arka bölümü ise Renault Laguna Coupe'ye çağrışım yapıyor. Yeni S serisinde ilk kez sunulmaya başlanan MAGIC BODY CONTROL adlı sspansiyon sistemininde sunulduğu araçta, yeni ilave edilen bir özellik sayesinde virajlarda, yarış motosikletlerinde olduğu gibi aracın yatarak daha iyi yolu tutması sağlanmış.

Yeni S serisi Coupe tanıtım videosu için lütfen tıklayınız.

Lüks ve sportifliği aynı anda sunan aracın iç mekanı, ağabeyi S serisinden alınmış. S serisinde kullanılan direksiyon simidi ve analog saatin yer almadığı S serisi Coupe'nin iç mekanında, kırmızı veya kahverengi tonlarında deri kaplamalar sunuluyor. İlk olarak S500 adlı 455 hp güç ve 760 Nm tork üreten 4.7 litrelik V8 benzinli motor ile satışa sunulacak araçta, 47 adet Swarovski kristallerinden oluşa ledli ön far opsiyon olarak sunulacak. 

Yeni S serisi Coupe dış tasarım videosu için lütfen tıklayınız.

 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo