2019 Porsche Macan’dan yeni video

Ototeknikveri     17 Temmuz 2018 12:29

Porsche bugüne kadar Cayenne’den üç, Panamera’dan iki, Boxster’dan dört nesil çıkardığı halde en çok satan modellerinden birisi olan Macan hala ilk nesilde. Modelin yeni neslini bir kaç yıl daha bekleyeceğiz ancak bu süre içinde otomobilde bazı değişiklikler olacak.

2019 Porsche Macan’dan yeni video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Porsche dört yıldır piyasada olan ve dünya çapında 350.000 adet satan Macan modelini güncellemeye hazırlanıyor ve bu konudaki çalışmalarından bir video yayınladı. Geliştirme süreci kapsamında güncellenen Macan prototipleri Güney Afrika’da 3400 metre rakımda test edildi. Bu tip testler otomobilin her koşula dayanıklı olup olmadığını ölçmek amacıyla bütün üreticiler tarafından yapılıyor. Videoda Macan’ı etkileyici Güney Afrika doğası içinde görüyoruz.

 

Mercedes GLC, BMW X3 ve kardeş marka Audi’nin Q5 modeli gibi Almanya içinden rakiplerin yanı sıra, Range Rover Velar, Jaguar F-Pace ve Alfa Romeo Stelvio gibi daha genç rakiplerle de karşı karşıya olan model bunların karşısına elini güçlendirerek çıkmalı. Porsche güncellenen Macan’ın Temmuz ayı sona ermeden Çin’de tanıtılacağını açıkladı. Güncellemeyle gelecek yenilikleri heyecanla beklerken, o zamana kadar video ile yetineceğiz.

 

 

(EN): The new Macan in high-altitude training from Porsche AG on Vimeo.

Son Güncelleme : 17 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo