2018 Fiat 500L ve 500X için yeni krom görünüm paketleri

Ototeknikveri     19 Temmuz 2018 02:24

Fiat 500L ve 500X modelleri için iki yeni krom görünüm paketi çıkardı. Yeni paketler Fiat bayilerinden satın alınabilecek.

2018 Fiat 500L ve 500X için yeni krom görünüm paketleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018 Fiat 500L krom görünüm paketi 500L Pop versiyonunu temel alıyor, ön fasyada krom aksanlar, arka reflektörde krom çerçeveler, kaportanın yanlarında krom aksanlar, sis lambaları ve 17 inç siyah cepli tekerlekler ile geliyor.

 

Müşteriler otomobillerini Grigio Chiaro (grafit metalik), Bianco (beyaz), Rosso (kırmızı), Grigio Scuro (gri metalik), Blue Tornado (mavi) ve Blue Denim renklerinde tercih edebilecek. Fiat 500L için paketin fiyatı Pop modellerinde 495 dolar.

500X ise Satin Chrome görünüm paketiyle donatılabilecek. Bu paket önden çekişli ve dört çekişli versiyonlarda sırasıyla 695 dolar ve 395 dolar fiyatla sunulacak.

 

Paketle birlikte dış aynalarda, kapı tutacaklarında, kaportanın yan kısımlarında, sis lambası çerçevelerinde, ön fasyada saten krom aksanlar geliyor. Ayrıca özel ön ve arka logolar, yine bagaj kapağı tutacağı ve arka lamba çerçevelerinde saten krom aksanlar, ayrıca saten gümüş tavan rayları sunuluyor. Sis lambaları ve viraj lambaları, otomatik farlar ve 17 inç alaşım jantlar da (önden çekişli modellerde) dikkat çeken özellikler arasında.

 

FCA Kuzey Amerika yöneticisi Steve Beahm yeni paketler için şunları söyledi: “Fiat 500X dört çekişli sürüş sistemi, beş kişilik oturma alanı ve sınıfının en iyi standar torkunu sunuyor. Fiat 500L gücünü MultiAir Turbo motordan alıyor, ayrıca esnek ve kullanışlı bir iç kabin sunuyor. Yeni krom görünüm paketlerimiz bu İtalyan tasarımlı ve yüksek sürüş keyfi veren modellere daha da rafine ve özel bir hava katıyor.”

Son Güncelleme : 19 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo