Nissan Leaf Nismo Japonya’da çıktı

Ototeknikveri     20 Temmuz 2018 12:54

Nissan’ın tuning ve yarış departmanı Nismo GT-R, 370Z, Juke, Micra/March, Versa/Note gibi modellerden sonra şimdi de elektrikli Leaf’e el attı.

Nissan Leaf Nismo Japonya’da çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son yıllarda gösterilen konseptlerinden ardından Nissan nihayet üretim versiyonu Leaf Nismo’yu ortaya çıkardı. Şimdilik sadece Japonya’da piyasaya sürülecek model, güç aktarım mekanizmaları bakımından bir farklılığı olmasa da görsel yeniliklere ve gelişmiş sürüş performansına sahip.

 

Motor kontrol ünitesi daha iyi hızlanma yanıtı verecek şekilde yeniden ayarlandı. Ayrıca yenilenen süspansiyon, 18 inç alaşım jantlar, yol tutuşu daha güçlü lastikler, yenilenen hidrolik direksiyon sistemi ve aerodinamik geliştirmeler önemli özellikler arasında.

 

Diğer güncellemeler arasında yeni tamponlar (ön ve arka), yeni ön panjur, LED gündüz sürüş ışıkları, ayrıca içeride ve dışarıda çok sayıda Nismo logosu bulunuyor. İç kabinde Alcantara ve deri kaplı, ortasında kırmızı işaret bulunan sportif direksiyon simidi dkkat çekiyor. Vites kolu, kontrol araçları, döşemeler ve iç kabindeki diğer pek çok şey de Nismo modeline özel.

 

Nissan Leaf Nismo’yu Japonya dışındaki piyasalarda sunmayı düşünmediğini belirtiyor. Öte yandan, yeni Nismo Japonya’da elektrikli otomobil satışlarını artırarak firmanın 2022 yılından itibaren yılda 1 milyon elektrikli taşıt satma hedefine yardımcı olabilir.

 

 

Son Güncelleme : 20 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo