Volkswagen T-Cross neredeyse hazır (yeni video)

Ototeknikveri     22 Temmuz 2018 11:10

Volkswagen’in crossover ailesi üç üyeden oluşuyor; Touareg, Tiguan ve T-Roc. Dördüncü model T-Cross ise bu sonbaharda piyasada olacak.

Volkswagen T-Cross neredeyse hazır (yeni video)
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa süre önce Nurburgring’de testler sırasında görüntülenen en küçük Volkswagen SUV kalabalık yarı kompakt segmentinde rekabete girecek. Burada modelin potansiyel rakipleri arasında Hyundai Kona, Peugeot 2008, Renault Captur ve Nissan Juke gibi otomobiller bulunuyor.

 

Son çıkan casus videodan anlaşılan o ki, T-Cross büyük prömiyeri için artık hazır. Önceki görsellerle kıyaslandığında otomobilin kamuflajının neredeyse yok denecek kadar azaldığı anlaşılıyor. Tiguan’dakilere benzer farlar ve markanın diğer yeni modellerinde de görülen ön panjur dikkat çekiyor.

T-Cross büyük ölçüde Polo ile benzer bir iç kabine sahip, ayrıca bazı öğeler de T-Roc modelinden alınmış. Benzer bir konsol tasarımı, ortada bir multimedya ekranı ve üst modellerde dijital kontrol paneli bekleniyor.

 

Motor seçenekleri arasındaysa 1.0 litre TSI, 1.5 litre TSI ve 2.0 litre TSI benzinli motorlar, 1.6 litre TDI ve 2.0 litre TDI dizeller ile birlikte yer alabilir.

 

T-Cross markanın SUV serisinin giriş seviyesi olarak sunulacağı için, elektrikli versiyonlar şimdilik beklenmiyor.

 

Modelin üretimi Brezilya’da yapılacak. Satışların 2018 yılı sona ermeden başlaması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 22 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo