DS 7 Crossback Türkiye satış fiyatı belli oldu

Ototeknikveri     24 Temmuz 2018 01:15

Şık ve zarif görünümüyle herkesi cezbeden DS 7 Crossback SUV’nin Türkiye fiyatları açıklandı.

DS 7 Crossback Türkiye satış fiyatı belli oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

DS 7 Crossback So Chic PureTech 225 Otomatik modeli 255.500 TL fiyatla, DS 7 Crossback Performance Line Puretech 225 Otomatik ise 260.200 TL’ye satılacak.

 

Karizmatik tasarım

Yeni DS 7 CROSSBACK, ikinci nesil DS modellerine açılan bir kapı. Bu zarif SUV, “DS kanatları” adı verilen ön yüzüyle ilk bakışta dikkat çekiyor. Profilden itibaren, heykeltraş inceliğiyle şekil verilen görünümü ve jantlarının estetiği, DS 7 CROSSBACK’in dinamizmini vurguluyor.

 

Bir mücevher parçası gibi parlayan görünümleriyle, DS LED VISION isimli tamamen LED ön farlar, Yeni DS 7 CROSSBACK'in ihtişamlı dış görünümünü pekiştiriyor.

 

İç mekan (kokpit) "Guilloche" motifli 'Clous de Paris' aksamı, kristal eklemeli kumandalar, B.R.M R180 saati ve hatta 'inci kenarlı' dikişler gibi eşsiz özellikleriyle dikkat çekiyor. Otomobilde iki adet 12" ekran bulunuyor.

 

İlhamını Paris'ten alan yeni DS 7 CROSSBACK'in iç mekanı, kişiye özel seçenekler sunmaya dayalı stil felsefesini koruyor. Böylece, herkesin arzularını yerine getirmek ve zevkine hitap etmek için "DS Inspirations" adlı dört evren öneriliyor. Saat kayışı tasarımlı bazalt siyahı Nappa deri, bazalt siyahı ve beyaz Perrazzi kumaş, bazalt siyahı deri, Performance Line bazalt siyahı Alcantara ve saat kayışı tasarımlı Alezan kahvesi Nappa deri döşeme seçenekleri iç mekanı zenginleştiriyor.

 

HiFi FOCAL Electra® sistemi, olağanüstü sesi ve 14 hoparlörüyle yolculuğu daha keyifli hale getiriyor.

 

Otomobil Kutup Beyazı, Kümülüs Grisi, Platin Grisi, Andrasit Kahvesi, Perla Nera Siyahı, Beyaz İnci, Bakır Turuncu, Mürekkep Mavisi ve Mutlak Kırmızı dış renk seçenekleriyle geliyor.

 

Jant seçenekleriyse 18 inç “Buenos Aires” ve “Geneve” alaşım jantlar, 19 inç “Roma” ve “Beijing” alaşım jantlar, ayrıca 20 inç “Tokyo” alaşım jantlardan oluşuyor.

 

Tamamen teknolojik bir sürüş kabini

Zarif grafikli “12 inçlik dijital ekranı sürücü istediği gibi kişiselleştirebiliyor. Bu ekran sürücülere, açılır menü aracılığıyla direksiyondan kontrol edilebilme ve tüm sürüş bilgilerini görüntüleme olanağı sunuyor. Ayrıca DS CONNECTED PILOT işlev kontrol ekranı veya DS NIGHT VISION da dahil olmak üzere altı modu sisteminde barındırıyor.

 

12''lik HD merkezi dokunmatik ekran, duyarlı bir "Univers " itme dizini ve kristal içeren bir kromlu kumanda aracılığıyla aracın tüm fonksiyonlarını kullanmaya olanak sağlıyor. Bu kumanda hattı, pek çok özelliğin yanı sıra, konfor, medya ve bağlantı özelliklerine doğrudan erişim sunuyor.

 

Güvenlik (SOS ve yardım), (telefonla bakım hizmeti yoluyla) bakım, internet bağlantılı navigasyon ve Mirror Screen (Android AutoTM, Apple CarPlayTM ve MirrorLink®) fonksiyonları ve eğlence hizmetleri gibi birçok özelliği sunan DS Connect'e de erişilebiliyor.

 

GÜVENLİK

DS NIGHT VISION: Geceleri De İyi Görün

DS NIGHT VISION'nu, en iyi gece görüş mesafesi sağlamak için düşünülmüş. Izgaraya yerleştirilen kızıl ötesi kamerası ile 100 metreye kadar yol üzerinde bulunan yayaları, bisikletçileri ve hayvanları algılıyor. Bu sistem, tehlikeleri önceden tahmin etmenizi ve çabucak tepki vermenizi sağlıyor.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: Dikkatsizlik Tarih Oluyor

Sürücü yorgunluğunun veya dikkatinin dağılmasının en ufak bir belirtisinde, DS DRIVER ATTENTION MONITORING sistemi otomatik olarak sesli bir sinyal gönderiyor ve orta ekranda bir uyarı görünüyor. Bu uyarı sistemi gece olduğu gibi gündüz de güvenlik için devrede.

 

DS ACTIVE LED VISION: görmek ve görülmek için

DS E-TENSE konsept otomobilinde ilk defa sunulan DS ACTIVE LED VISION hem güzel hem de güçlü. Sistem bir LED projektöründen ve üç dönen LED modülünden oluşuyor. Bu modüller, optimum görüş sağlamak için direksiyon açılarına, araç hızına ve hava koşullarına göre dönüyor ve eğiliyor.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: tepkisellik ve dinginlik

Kamerası ve sensörleri sayesinde DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, kusurları ortadan kaldırmak için yolun her kusurunu önceden görüyor. Sistem, verileri gerçek zamanlı olarak bir bilgisayara iletiyor ve bilgisayar süspansiyonların sıkılığını veya esnekliğini ayarlamak ve en yüksek konforu sağlamak için tekerleklerin her birinde bağımsız olarak aktif hale geliyor.

 

Dinamik yapıda motorlar

Yeni DS 7 CROSSBACK'de bulunan beş termal motor sayesinde sürücüler dinamik hislerin tadını çıkarıyor. Güçlü ve verimli olan bu motorlar çevre kirliliğine karşı yürürlükteki en son standartlara (Euro 6.2) uyar ve olağanüstü torkları ile ayırt ediliyor. Sekiz vitesli yeni otomatik şanzıman (EAT8) sayesinde, akıcılık ve tepkisellik elde etmek sorun değil. Bu teknolojiler, PureTech benzinli motor veya Stop & Start sistemindeki 200 bar enjeksiyon basıncı sayesinde, kontrollü yakıt tüketimi ve iyi seviyede CO2 emisyonu sağlıyor.

 

Hybrid E-TENSE 2019’da geliyor

2019 baharından itibaren Yeni DS 7 CROSSBACK'lerde, 300 hp, 4 tekerlek çekiş ve sıfır emisyon modunda 60 km performans ve verimlilik gösteren, yüksek performanslı şarj edilebilir hybrid E-TENSE bulunacak. DS mühendisleri iç tasarımı ve gövde hacmini muhafaza ederek mühendislik harikası ve eşsiz bir mimari oluşturmuşlar.

 

Sınırsız konfor ve geniş iç alan

Yeni DS 7 CROSSBACK'İN iç mekanı, koltuk sırtının 23° ila 32° eğildiği elektirkli koltuklarıyla hem keyifli hem de konforlu yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Koltuklar, daha fazla konforlu ve dayanıklı olmaları için yüksek yoğunluklu köpükten üretilmiş. Koltukların ön yüzeylerinde ısıtma, havalandırma ve masaj modu gibi 5 farklı dokumantik mod bulunuyor.

 

Yeni DS 7 CROSSBACK; düz formlu alt yüzeyi sayesinde, segmentindeki en büyük bagaj hacmini sunuyor. Arka tamponun altına doğru basit bir ayak hareketi yaptığınızda, bagaj kapağının açılıp kapanmasını sağlayan Kollar Dolu özelliği, hereket halindeyken bagaja kolayca ulaşmanızı sağlayan Pack Easy Access özelliğiyle birlikte çok daha kolay bir bagaj kullanma deneyimi sunuyor.

 

Yeni DS 7 Crossback’in uzunluğu 4573 mm, yüksekliği 1625 mm, aks mesafesi ise 1891 mm.

Son Güncelleme : 24 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo