CİTROEN'İN CENEVRE OTOMOBİL FUARI YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     22 Şubat 2014 11:02

Citroen, Cenevre Otomobil Fuarı'nda Citroen C4 Cactus, C4 Cactus Aventure, C5, DS 5LS, DS4 ve DS3 Cabriolet Racing,DS Faubourg Pack, Citroen C-Elysee WTCC, C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modellerini sergileyecek.

CİTROEN'İN CENEVRE OTOMOBİL FUARI YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomotiv sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan 2014 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yaratıcı teknolojilerini sergilemeye hazırlanan, fuar kapsamında, C4 Cactus, C4 Cactus Aventure, C5, DS 5LS, DS4 ve DS3 Cabriolet Racing, DS Faubourg Pack, Citroen C-Elysee WTCC, C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modellerini sergileyecek.
 
 
Daha fazla tasarım, daha fazla konfor, daha faydalı teknoloji ve tüm bunların akılcı bütçelerle sunulmasını kapsayan Citroen’in yeni yaklaşımıyla aldığı değişimi yansıtan araçlar ilk kez otomobil severler ile bir araya geliyor. Citroen yeni modelinin hem farklı hem de şaşırtıcı bir yorumu olan C4 Cactus Aventure konsept otomobili de Cenevre Fuar’ında sunacak.
 
 
Citroen, bugüne kadar dünyada başka hiçbir markanın sunmadığı Hydractive III+ süspansiyona ve akıllı çekiş kontrolüne sahip CrossTourer versiyonuyla Citroen C5 serisinin yeni üyesini de beğeniye sunacak.
 
 
Bunun yanında, DS 5LS, DS4 ve DS3 Cabriolet Racing,DS Faubourg Pack, Citroen C-Elysee WTCC, C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modelleri de Cenevre Fuarı’nda sergilenecek Citroen ailesinin temsilcileri arasında yer alıyor. 
 

Son Güncelleme : 22 Şubat 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo