FİAT'IN CENEVRE FUARI PLANLARI

Ototeknikveri     22 Şubat 2014 11:02

Fiat, Panda Cross ve Freemont Cross modellerini Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.

FİAT'IN CENEVRE FUARI PLANLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’de TOFAŞ çatısı altında temsil edilen Fiat’ın, kendi sınıflarında dikkat çeken modellerinden Panda ve Freemont’un yeni versiyonları Panda Cross ve Freemont Cross, 6–16 Mart'ta düzenlenecek 84. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkacak. Avrupa’da sonbahardan itibaren otomobilseverlerle buluşacak yeni Panda ve Freemont modelleri, zorlu yol koşullarına uygun yapıları ile, maksimum seviyedeki güvenlik donanımlarının yanında, yüksek kabin konforunu da kullanıcılarına sunuyor. 
 
İlk olarak 1980 yılında üretimine başlanan ve ekonomik mini şehir otomobilleri alanında yepyeni bir sayfa açan Fiat Panda, 2004 yılında pazara sunulan 4x4 versiyonuyla birlikte yenilenmişti. 2006 yılında geliştirilen farklı bir 4x4 versiyonu ile son altı yılda Avrupa’da 30 binden fazla satışa imza atan Fiat Panda Cross yeni nesliyle, Avrupa otomotiv pazarında en hızlı büyüyen 4x4 küçük SUV’larla rekabet edecek.
 
 
Lansmanından bu yana geçen 2,5 yıllık süre içinde, Avrupa’da 60 binin üzerinde satılan ve İtalya’nın da en fazla satılan 7 koltuklu SUV’si Freemont ise Cross versiyonu ile Cenevre’de görücüye çıkacak. Fiat Freemont Cross, stilinden ödün vermeyen aileler için mükemmel bir seçenek oluşturacak.
 

Son Güncelleme : 22 Şubat 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo