HYUNDAİ İNTRADO'NUN TÜM DETAYLARI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:07

Hyundai Intrado, "84. Cenevre Otomobil Fuarı"nda sergilenecek

HYUNDAİ İNTRADO'NUN TÜM DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son yıllarda ürettiği modern otomobillerle tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai, geliştirdiği yeni nesil konsept modeli Intrado sayesinde de yepyeni bir tasarım anlayışı gözler önüne seriyor. Geçtiğimiz yıl Hyundai Motor Grubu’nun Baş Tasarımcısı olarak göreve başlayan Peter Schreyer’in ilk Hyundai konsepti olarak öne çıkan Intrado, markanın gelecekte izleyeceği yol hakkında da ipuçları sunuyor. 
 
Bu yıl 84. Cenevre Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerin karşısına çıkacak olan Hyundai Intrado, geleceğin mobilite ihtiyaçlarını karşılayacak. Intrado ile birlikte yepyeni bir tasarım anlayışına ve vizyona sahip olan Hyundai, gelişmiş yakıt teknolojileri açısından da bir adım öne çıkmış oluyor. Müşterilerinin beklentileri göz önüne alınarak geliştirilen Intrado adlı konsept, kullanıcılarıyla sezgisel etkileşim sağlarken aynı zamanda aktif yaşam tarzını pratik kullanım özellikleriyle destekliyor. Günlük hayata kolayca adapte olabilen geliştirilmiş yakıt teknolojili Intrado, Hyundai’nin yeni çizgilerini gözler önüne sererken aynı zamanda inovasyon anlamında da markaya pozitif bir enerji katıyor.
 
Hyundai’nin ultra hafif otomobiller projesine göre şekillendirilen Intrado, en son teknoloji ışığı altında geliştirilmiş malzemeler kullanılarak üretildi. Yeni konsept, markanın gelişmiş tasarım dilinden esintiler sunarken aynı zamanda gelecekteki hidrojenle çalışan yakıt hücreli otomobillere de farklı bir bakış açısı getiriyor. Intrado’da kullanılacak olan yeni nesil sistemler, ayrıca seri üretim yakıt hücreli ix35 Fuel Cell’in geliştirilmesine de katkı sağlayacak. Bu konseptle birlikte gelecekte daha hafif ve daha gelişmiş platformlar kullanacağını vurgulayan Hyundai, araçların içerisindeki bazı donanım ağırlıklarının azaltılarak daha ekonomik yakıt tüketimleri elde edilebileceğinin de altını çizmiş oluyor. 0’dan 100 km/s hıza 8.0 saniyede çıkan Intrado’nun maksimum hızıysa 180 km/s. 

Yeni Hyundai Intrado ilk resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo