FORD OTOSAN, MİXX AWARDS TÜRKİYE 2013'TE 4 ÖDÜL ALDI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:09

Ford Otosan, dijital pazarlama sektörünün en iyilerinin belirlendiği "Mixx Awards Türkiye 2013"te 4 ödül kazandı.

FORD OTOSAN, MİXX AWARDS TÜRKİYE 2013'TE 4 ÖDÜL ALDI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford açıklamasına göre, Ford Otosan, Türkiye’nin en prestijli dijital pazarlama yarışmalarından biri olan "Mixx Awards Türkiye 2013"te otomotiv sektörünün en çok ödül alan şirketi oldu. Reklam ajansıyla reklam vereni birlikte ödüllendirerek, benzer organizasyonlardan farklılaşan ve bu yıl 596 başvurunun yapıldığı yarışmada Ford Otosan, dijital pazarlama uygulamalarıyla 4 ödül birden kazandı.
 
Projelerin performanslarıyla birlikte değerlendirildiği organizasyonda Ford Otosan dijital PR ajansı Tick Tock Boom tarafından hazırlanan "Acemi Spiker" uygulaması ile Sosyal Medya Aplikasyonları kategorisinde Altın Mixx ödülünü kazandı. "Belki herkes çok iyi futbol oynayamaz ama herkes maç anlatabilir" düşüncesinden yola çıkan projeye 58 gün içerisinde 268 bin kullanıcı katılmıştı.
 
Ford Otosan’a ikinci ödül, Fordikinciel.com sitesinin tanıtım çalışmalarından geldi. Ogilvy&Mather reklam ajansı tarafından hazırlanan ve ikinci el araç alım satımlarında Ford kalitesini ön plana çıkartarak, 2 milyon 400 bin ziyaretçi sayısına ulaşan sitenin dijital reklamları, Marka Farkındalığı ve Konumlandırma kategorisinde Bronz Mixx ödülüne layık bulundu.
 
Ford Otosan, Ogilvy&Mather reklam ajansı tarafından hazırlanan ve Ford B-MAX’i eşsiz bir deneyimle kullanıcılara tanıtarak, 485 bin ziyaretçi sayısıyla büyük ilgi çeken Sosyalhayatgecidi.com çalışmasıyla da Dijital Mecra Entegrasyonu ve Rich Media Display kategorilerinde iki Bronz Mixx kazandı.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo