Güncellenen SsangYong Turismo ortaya çıktı

Ototeknikveri     26 Temmuz 2018 11:58

Korando ya da Korando Turismo adıyla da bilinen SsangYong Turismo güncellendi.

Güncellenen SsangYong Turismo ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ön kısım tasarımında değişiklikler yapılan model, firmanın diğer yeni modelleriyle daha uyumlu hale geldi. Modelde başka bazı yenilikler de var. Güncellenen minivan 26.974 dolar (131.245 tl) başlangıç fiyatıyla satılıyor.

 

ELX donanım seviyesinde fiyat 35.528 dolara (172.865 tl) çıkıyor. Bu versiyonda 16 inç alaşım jantlar, tavan rayları ve park sensörleri bulunuyor. Ayrıca ELX’i tercih edenler otomatik farlar, ön camda otomatik silecekler, ısıtmalı ön koltuklar, yeni multimedya sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteği, Bluetooth, RDS ve DAB radyo, arka kamera ve başka pek çok özelliğe sahip oluyor.

 

SsangYong, 5 metre uzunluğunda, 3 metre aks mesafesine sahip Turismo’nun üç sıra koltukra 7 yetişkini rahatça taşıyabildiğini belirtiyor. Koltuklar dik konumdayken bagaj kapasitesi 875 litre, ayrıca üçüncü koltuk sırası kaldırılarak daha fazla alan açılabiliyor. İkinci sıra koltuklar katlandığında bagaj kapasitesi 3146 litreye çıkıyor.

 

Giriş seviyesi SsangYong Turismo EX iki çekişli sürüş sistemine sahipken, EXL ise Mercedes-Benz tarafından üretilen 7 vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. Bu şanzıman 2.2 litre dizel motorla birlikte geliyor. Daha pahalı versiyonun çekiş kapasitesiyse 2 ton.

 

Her iki donanım seviyesi de çift salıncaklı ön süspansiyon ve bağımsız çok-bağlantılı arka süspansiyondan faydalanıyor. Bu sayede “lüks sedan stili biniş kalitesi” sağlanıyor.

 

 

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo