2019 Land Rover Discovery Sport plug-in hibrit versiyonla gelecek

Ototeknikveri     30 Temmuz 2018 03:44

Land Rover Discovery Sport’un revize edilmiş bir versiyonu üzerinde çalışmaya şimdiden başladı. Yeni modelin 2019’da, yani şu an piyasada olan modelin çıkışından 5 yıl sonra, tanıtılması bekleniyor.

2019 Land Rover Discovery Sport plug-in hibrit versiyonla gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen stile ek olarak, SUV gelişmiş biniş konforu, daha fazla bagaj alanı ve lityum iyon pil paketi sunan modifiye edilmiş bir platformla gelecek. Piller zeminin altına monte edilecek, böylece otomobilin pratikliğini ve sürüşünü etkilemeden elektrikli motora gerekli gücü sağlayacak.

 

Elektrikli motor yeni üç silindirli yanmalı motorla birlikte çalışacak. Plug-in hibrit Discovery Sport 45 g/km CO2 emisyonu ile otomobilin yeni WLTP emisyon test standartlarına uymasını sağlıyor.

 

Land Rover daha sonra piyasaya çıkmak üzere yarı hibrit versiyonlar da planlıyor olabilir ancak şimdilik bu sistemde başlatıcı jeneratör mü yoksa elektrikli turboşarjlar mı kullanılacağı bilinmiyor.

 

Discovery Sport gelişmiş gaz yanıtı ve rüzgar gürültüsünün azaltılmasıyla da dikkat çekiyor. Böylece iç kabinde materyal kalitesi ve tasarımın yenilenmesiyle birlikte daha gürültüsüz, huzurlu ve konforlu bir kabin ortamı da bulunuyor.

 

İngiliz marka yeni teknoloji özellikleri de planlıyor gibi görünüyor. Bunlar arasında “akıllı arka ayna” ve “projeksiyonlu sanal gerçeklik görünümü” de var. Bu sistemde otomobilin önünde sürücüye görünmeyen yol yüksekliği görüntüleniyor.

Son Güncelleme : 30 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo