2019 Suzuki Vitara iki yeni turboşarjlı motorla güncellendi

Ototeknikveri     30 Temmuz 2018 08:59

2014 Paris Auto Show’daki tanıtımından dört yıl sonra, dördüncü nesil Vitara güncellendi.

2019 Suzuki Vitara iki yeni turboşarjlı motorla güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Suzuki Vitara’daki yenilikler arasında dış cephede yeniden tasarlanan ön panjur, tampon, arka lambalar ve renk seçeneklerine eklenen iki yeni renk dikkat çekiyor. Kabinde ise yeniden tasarlanan kontrol paneli renkli ekranla geliyor. Kabinde yumuşak dokunuşlu plastikler kullanılmış. Ayrıca Suzuki yeni teknolojilere yer verdiğini, bunları modelin resmi olarak tanıtılacağı Eylül’de detaylandıracağını belirtiyor.

 

Vitara’nın motor seçenekleri arasında 1.6 litre benzinli motorun yerine geçen yıl S-Cross’ta gördüğümüz 1.0 litre ve 1.4 litre turboşarjlı benzinli motorlar yer alacak.

Suzuki Vitara’nın donanım seviyeleri henüz açıklamadı ancak SZ4 ve SZ-T versiyonlarının 1.0 litre motorla (109 bg/81 kW) geleceğini belirtti. AllGrip dört çekişli sürüş sistemi manue şanzımanlı SZ-T’de opsiyonel olarak sunulacak.

 

SZ5 ise 1.4 litre 138 bg/103 kW (220 Nm tork) motorla gelecek. Standart donanım içinde Şeritten Ayrılma Uyarı ve Önleme Sistemi, Trafik İşaretleri Tanıma, Kör Nokta Monitörü, Arkadan Geçen Trafik Uyarısı ve Çift Sensörlü Fren Desteği bulunacak.

 

Fiyat listesi ve detaylar modelin çıkış tarihi yaklaştığında açıklanacak.

 

 

Son Güncelleme : 01 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo