Yeni Seat Leon ST Cupra Carbon Edition tanıtıldı

Ototeknikveri     31 Temmuz 2018 01:27

Seat sınırlı sayıda üretilen Leon ST Cupra Carbon Edition’ı tanıttı.

Yeni Seat Leon ST Cupra Carbon Edition tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İngiltere’de sadece 50 adet, Almanya’da ise 300 adet piyasaya sürülen Seat Leon ST Cupra Edition, 48.900 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

 

Bugüne kadarki en pahalı Leon modeli olan ST Cupra Carbon Edition, 300 PS turboşarjlı 2.0 litre TSI dört silindirli benzinli motorla geliyor. Bu motor, Seat 4Drive dört çekişli sürüş sistemi ve DSG çift debriyajlı otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

Standart Leon Cupra hatchback modelinin aksine, ST station yeni WLTP yakıt ekonomisi ve emisyon standartlarından etkilenmedi ve 300 PS güç çıkışı sunabiliyor. Leon Cupra hatchback modelinin güç çıkışıysa 290 PS’ye düşürüldü.

 

Bu genel performansta bir değişiklik olmadığı anlamına geliyor ve Leon ST Cupra 4.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilecek. Azami hız ise 250 km/s.

 

Sınırlı üretim Carbon Edition bir dizi yeni, sportif tasarım öğesiyle çekici hale getirildi, aynı zamanda bazı yükseltilmiş performans donanımı da eklendi.

 

Ön ve arka kısımlarda – büyük arka difüzör gibi - yeni karbon fiber aerodinamik eklentiler bulunuyor. Otomobilin kanat kısımlarında karbon girintiler ve 19 inç alaşım jantlar da diğer dikkat çeken özellikler arasında. Bunların arasındaysa yeni Brembo frenler yer alıyor. Şık görünüm kabinde Cupra marka yatar koltuklar, dörtlü arka egzoz çıkışları ve Muson Gri kaporta boyasıyla tamamlanıyor.

 

 

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo