Audi PB18 e-tron EV süperotomobil konseptinden teaser

Ototeknikveri     31 Temmuz 2018 03:52

Audi e-tron elektrikli SUV’ye Monterey Otomobil Haftası’nda tanıtacağı yeni bir elektrikli konseptle hazırlanıyor.

Audi PB18 e-tron EV süperotomobil konseptinden teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi 2018 Monterey Otomobil Haftası için yeni bir konsept hazırlıyor. Konsept 23 Ağustos’ta Kaliforniya’daki Laguna Seca yarış pistinde tanıtılacak.

 

PB18 e-tron adı verilen Audi’nin yeni tasarım çalışması, tamamen elektrikli bir süper otomobil.

 

Adını Monterey Otomobil Haftası’nın gerçekleştirildiği Pebble Beach’ten alan PB18 e-tron yalnızca bir tasarım çalışması olarak kalacak ve tüm özellikleri e-tron SUV’ye aktarılmayacak. Konseptin teknik özellikleri açıklanmadı ancak Audi konseptteki bazı teknolojilerin Le Mans şampiyonu R18 e-tron hibrit LMP1’den alındığını belirtiyor.

 

Tasarım çalışmasından bir teaser resim yayınlandı ancak bu teaser fazla ayrıntı vermiyor. PB18’in alçak ve geniş bir duruşa sahip olduğu, yan kısımlarında geleneksel aynalar yerine kameralar bulunduğu anlaşılıyor. Bu Audi’nin ilk elektrikli üretim modeli olan e-tron SUV’de de bulunacak bir özellik.

 

Audi, Tesla Model X ile rekabet edecek e-tron SUV’yi 17 Eylül’de San Francisco’da tanıtacak. Firma aslında yeni modelini Ağustos ayında tanıtmayı planlıyordu ancak Audi yöneticisi Rupert Stadler’in Volkswagen dizel skandalıyla bağlantılı olarak tutuklanması süreci geciktirdi. Stadler geçici olarak görevinden alındı.

 

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo