Polestar 1 Amerika’da ilk kez Pebble Beach’te

Ototeknikveri     31 Temmuz 2018 04:14

Yeni Polestar 1, Kuzey Amerika’da ilk kez Pebble Beach’te meraklılarının karşısına çıkıyor.

Polestar 1 Amerika’da ilk kez Pebble Beach’te
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo Polestar 1’i Kuzey Kaliforniya’da gerçekleştirilen Monterey Otomobil Haftası’nda tanıtacak. Otomobile şimdiden depozito yatırarak sipariş veren 200 Amerikalı müşteri de yakından görme fırsatı bulacak.

 

Otomobil Pebble Beach’teki fuar alanında Polestar standında sürekli sergilenecek. Bunun yanı sıra, Cuma günü The Quail Motor Sporları Buluşması’nda ve Pazar günü Pebble Beach Councours d’Elegance prömiyerinde de yer alacak. Firmanın CEO’su ve baş tasarımcısı Thomas Ingenlath bu yıl Concours d’Elegance onursal jürisi olarak görev yapacak.

Ingenlath “Concours d’Elegance’a onursal jüri olarak davet edilmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Bir otomobil tasarımcısı olarak bu etkinlikte dünyanın en ünlü ve güzel tarihi otomobillerini ve bunlarla birlikte bugünün avangart tasarımlarını görmek çok ilham verici oluyor. Benzersiz bri deneyim olacağından eminim.” dedi.

 

Amerika’da bir ilk olsa da, Polestar 1 için aslında dünya turunun en son durağı. Geçen yılki ilk çıkışından bu yana Polestar 1 sırasıyla Pekin, Cenevre ve Goodwood’da yer aldı.

Ingenlath “Polestar’ı Amerika’ya getirmek harika. Kuzey Amerika yeni markamız için çok önemli bir piyasa ve Polestar 1 ile Amerikalı müşterilerimizden büyük ilgi gördük.” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo