Yenilenen Kia Sportage yollara çıkmadan önce Yandex Navigasyon'da!

Ototeknikveri     01 Ağustos 2018 06:55

KIA, 1.6 dizel otomatik özelliğe sahip yenilenen Sportage modelini tüketicisiyle buluşturmadan önce, Yandex Navigasyon’da keyifli bir deneyim sunuyor.

Yenilenen Kia Sportage yollara çıkmadan önce Yandex Navigasyon'da!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yandex Navigasyon’un “Navi Cursor” adlı yeni reklam modeli, KIA Sportage ile ilk kez hayata geçiriliyor. Kullanıcılar, rotayı izleyen sarı renkli navigasyon ‘ok’unu, Sportage’ın 3 boyutlu görseli ile değiştirerek, hem Sportage’ın yenilendiğinden haberdar oluyorlar, hem de farklı bir navigasyon deneyimi yaşıyorlar. 

 

KIA, Yandex ve Mg Media ortaklığıyla hayata geçen projede, 1.6 dizel otomatik özelliği ile yenilenen Sportage’ın ilk tanıtımını, navigasyon üzerinden yaparak, otomobil severlere farklı bir platformdan sesleniyor. KIA, Yandex Navigasyon’un Türkiye’de bir ‘ilk’ olan yeni nesil reklam modeli “Navi Cursor”ı ilk kullanan marka olarak, dijital iletişiminde de fark yaratıyor. 

 

Yandex Navigasyon uygulamasını güncelleyen kullanıcılar, ekranlarına gelen bildirim ile navigasyon okunu, yenilenen Sportage ile değiştirebiliyor. Ayrıca, uygulamanın ayarlar menüsünden de yenilenen Sportage rota göstergesi yapılabiliyor. Tüketicisiyle buluşmaya hazırlanan KIA Sportage, yollara çıkmadan önce Yandex Navigasyon’da otomobil tutkunları ile bir araya geliyor. 

 

Marka ile kullanıcı arasındaki etkileşime yeni bir soluk getiren ve Türkiye’de “ilk” kez uygulanan “Navi Cursor” reklam modeli, Ağustos ayı boyunca deneyimlenebilecek. 

Son Güncelleme : 01 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo