Yeni Skoda Karoq Sportline Paris Motor Show öncesinde ortaya çıktı

Ototeknikveri     02 Ağustos 2018 11:45

Skoda’nın en küçük SUV’si yeni 2.0 litre benzinli motorlu Sportline versiyonuyla geliyor.

Yeni Skoda Karoq Sportline Paris Motor Show öncesinde ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen hafta gördüğümüz Karoq Scout modelinin hemen ardından, Skoda şimdi de yeni Karoq Sportline’ı ortaya çıkardı. Karoq modeli için bir vRS versiyonu hazırlanması beklenmiyor, dolayısıyla otomobilin ulaşacağı en sportif stil bu son versiyonla karşımızda. Skoda Karoq Sportline’ın resmi lansmanı yenİ Scout ile birlikte Ekim ayında Paris Motor Show’da yapılacak.

 

Karoq Sportline özgün 18 inç jantlarla geliyor, 19 inç versiyonlar da opsiyonel olarak alınabiliyor. Kodiaq Sport’a benzer şekilde yeni ön ve arka tamponlara sahip kaporta dikkat çekiyor. Ön panjur, tavan rayları ve yan kanatlar kaporta boyasıyla kontrast olacak şekilde parlak siyah renkte. Ayrıca camlar da karartılmış.

Sportline’ın kabininde özel üç katmanlı ve hava alan kumaşla döşenmiş siyah spor koltuklar bulunuyor. Firma bu döşeme tipinin özellikle sıcak havalarda normal kumaştan daha iyi nefes aldığını ve daha konforlu olduğunu belirtiyor. Direksiyon simidi deri kaplama ve gümüş rengi dikişlerle geliyor. Tavanda siyah döşeme, paslanmaz çelik pedallar ve LED ambiyans aydınlatması kabindeki diğer etkileyici özellikler arasında. Skoda’nın Sanal Kokpit dijital kontrol paneli opsiyonel olarak alınabiliyor ve Karoq Sportline için özel arayüz ile geliyor.

 

Motorlara baktığımızdaysa karşımıza dört farklı seçenek çıkıyor. Dizel seçenekler 190 bg ve 150 bg güç çıkışlarıyla 2.0 litre TDI motordan oluşuyor. Daha güçlü versiyon dört çekişli sürüş sistemi ve 7 vitesli DSG şanzımanla geliyor. 150 bg seçenekteyse önden çekişli sürüş sistemi ve altı vitesli manuel şanzıman sunuluyor ancak opsiyonel olarak dört çekişli sistem ve otomatik şanzıman da alınabiliyor.

Model için iki de benzinli motor sunulacak. 1.5 litre TSI 150 bg motorun yanına 190 bg 2.0 litre benzinli seçenek katılacak.

 

Karoq Sportline sonbaharda Paris’teki tanıtımın hemen arından satışa çıkacak. Fiyatlar Karoq serisinin en üstünde yer alacak.

 

 

Son Güncelleme : 02 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo