Yeni 2018 Honda CR-V fiyatları ve özellikleri açıklandı

Ototeknikveri     03 Ağustos 2018 01:48

Yeni Honda CR-V SUV İngiltere fiyatı açıklandı. Otomobil Eylül ayından itibaren 26.000 pound’dan (172.00 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yeni 2018 Honda CR-V fiyatları ve özellikleri açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giriş seviyesi S versiyonu standart olarak seyir kontrolü, ileri çarpışma uyarısı, çarpışma önleyici otomatik fren, şerit değiştirme uyarısı ve şerit koruma asistanıyla geliyor. Bunun üzerindeyse üç donanım seviyesi daha var: SE, SR ve EX. SR versiyonu deri koltuklar, kör nokta uyarısı ve arkadan geçen trafik izleme sistemiyle geliyor, en üst donanım seviyesi EX bunlara ek olarak ısıtmalı direksiyon simidi ve arka koltuklar, head-up display sürücü ekranı, elektrikli bagaj kapağı ve panoramik tavan penceresiyle sunuluyor. SE başlangıç seviyesinden 900 pound (5953 TL), SR 2480 pound (16.404 TL), EX ise 2710 pound (17.937 TL) daha pahalı.

 

Modelle birlikte üç motor seçeneği sunuluyor ancak bunların üçü de aynı 1.5 litre turbo benzinli motoru temel alıyor. 170 bg motor manuel şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemiyle S ve SE modellerinde sunulurken, aynı motor SE, SR ve EX modellerinde dört çekişli sistemle alınabiliyor. Bu üç donanım seviyesinde ayrıca 190 bg motor ve CVT şanzıman seçeneği de bulunuyor. Dört çekişli, manuel SE 28.955 pound (191.527 TL) fiyatla satılırken, serinin en pahalısı ise 36.455 pound (241.137 TL) fiyatla 190 bg CVT EX versiyonu.

 

Alıcılar ayrıca yedi koltuklu bir versiyonu da tercih edebilecek. Beş koltuklu versiyondan 1700 pound (11.244 TL) daha pahalı olan bu model manuel şanzımanla ya da SE ve SR donanım seviyelerinde otomatik şanzımanla alınabiliyor.

 

CR-V ayrıca ilk kez hibrit motor seçeneğiyle de sunulacak. Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) adı verilen hibrit sistem 2.0 litre dört silindirli benzinli motor ve iki elektrikli motordan oluşuyor.

 

Geleneksel şanzıman yerine i-MMD sistemi kompakt tek vites kullanıyor, böylece maliyet ve ağırlıktan tasarruf ediliyor.

 

Hibrit sistemin yanı sıra modelde Civic’ten alınan 1.5 VTEC turbo benzinli motor da sunulacak. Bu motor altı vitesli manuel şanzıman ya da CVT otomatik şanzımanla çalışabiliyor. Bu iki versiyon da standart önden çekişli sistemle geliyor ancak istenirse dört çekişli sistem tercih edilebiliyor.

 

Kabin içerisinde de Civic’ten pek çok teknoloji ve tasarım özelliği alınmış. Ortaya yerleştirilmiş 7 inç ekran basit kontrol araçlarının üzerinde bulunuyor. Aks mesafesi arttığı için kabin eskisinden daha konforlu. Opsiyonel üçüncü koltuk sırası bagaj zemininin altına gizlenmiş.

 

 

Son Güncelleme : 03 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo