Yeni 2018 Volkswagen T-Cross SUV kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     03 Ağustos 2018 06:27

Volkswagen’in yeni küçük SUV’si piyasaya çıkmaya hazırlanırken, son gelen casus fotoğraflar otomobili kamuflajsız ve ayrıntılı şekilde gösteriyor. Volkswagen bu yılki Paris Motor Show’a katılmayacak, dolayısıyla T-Cross fuarın hemen ardından sonbahar aylarında tanıtılabilir.

Yeni 2018 Volkswagen T-Cross SUV kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Citroen C3 Aircross’a rakip olacak yeni T-Cross’un katılımıyla Volkswagen’in SUV ailesi dört modelden oluşacak. Yeni model T-Roc, Tiguan ve Touareg’in altında konumlanacak.

 

Yeni fotoğraflar Volkswagen’in model için diğer SUV’lerle çok benzer bir stili tercih etmediğini gösteriyor. Otomobilin genel şekli T-Roc ile kıyaslandığında daha köşeli. Bunun yanı sıra ön panjur gibi SUV aile kimliğine uygun tasarım özellikleri de var. T-Cross seri içinde kendine has bir yer edinecek denilebilir.

 

Fotoğraflardaki otomobilde az da olsa kamuflaj var ancak resmi teaser çizimleri bu boşlukları dolduruyor. Örneğin, arka lambaların bagaj kapağı boyunca uzanan bir LED ışık şeridiyle bağlanması bekleniyor.

 

Volkswagen yeni Polo’yu T-Cross için temel olarak kullanacak ancak pratiklik bakımından yeni model biraz daha büyük olacak. Fotoğraflar T-Cross’un kardeş modeli Seat Arona’dan bile biraz daha yüksek olacağını gösteriyor.

 

MQB mimarisi sayesinde T-Cross çok çeşitli benzinli ve dizel motorlarla, ayrıca plug-in hibrit teknolojisiyle sunulabilecek.

 

Motor seçenekleri Volkswagen’in yeni 1.0 litre turboşarjlı üç silindirli benzinli motoruyla başlayacak. Bu motor 75 bg – 115 bg arasında güç çıkışı seçenekleriyle sunulacak. Beş ve altı vitesli manuel şanzımanlar tüm versiyonlarda standart olacak, çift debriyajlı otomatik şanzıman ise üst donanım seviyelerinde bulunacak.

 

T-Cross serisinde satış fiyatını yükseltmemek için 4Motion dört çekişli sürüş sistemi sunulması beklenmiyor. Bir GTI versiyon olasılığıysa hala var. En son Polo GTI’da kullanılan 200 bg 2.0 litre turbo motor bu modele de uyabilir.

 

Yeni T-Cross SUV’yi Nissan Juke, DS 3 Crossback, Suzuki Jimny, Mercedes GLA, Lexus UX gibi pek çok rakip bekliyor.

Son Güncelleme : 03 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo