Yeni Skoda Karoq Scout ortaya çıktı

Ototeknikveri     03 Ağustos 2018 09:37

Skoda Karoq Scout dört çekişli sistemle uyumlu üç motor seçeneği ve off-road stiliyle geliyor.

Yeni Skoda Karoq Scout ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda Karoq serisinin yeni üyesi Karoq Scout’u tanıttı. Nissan Qashqai’nin rakibi Skoda Karoq’un off-road versiyonu olan Scout, Ekim ayında Paris Motor Show’da tanıtılacak.

 

Kodiaq ve Octavia’nın off-road versiyonlarına katılan Karoq Scout, bu modellerle aynı yeniliklere sahip. Dört çekişli sürüş tüm Karoq Scout modellerinde standart olarak geliyor ve üç motor seçeneği sunuluyor. Benzinli motor seçeneği 1.5 litre TSI motordan ibaret, bu motor 150 bg güç çıkışına sahip, dört çekişli sürüş ve standart 7 vitesli DSG otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

İki dizel seçenekse 2.0 litre TDI motorlardan oluşuyor. 150 bg versiyon altı vitesli manuel şanzımanla çalışıyor ancak DSG şanzıman da tercih edilebiliyor. 190 bg 2.0 litre TDI ise standart olarak DSG şanzımanla geliyor.

 

Tüm seride dört çekişli sürüşün yanı sıra, Kroq Scout bazı off-road stil öğeleri de içeriyor. Skoda’nın Rough Terrain Package adını verdiği bu yenilikler Kodiaq Scout ile aynı. Bunlar arasında otomobilin flanşlarında, ön ve arka tamponlarında, ayrıca yan eteklerde krom ve gümüş renkli koruyucu plakalar da bulunuyor. 18 inç tekerlekler stadnart olarak gelirken, 19 inç de tercih edilebiliyor.

 

Kabinde özel kumaş koltuk döşemeleri kahverengi ve siyah kontrast dikişlere sahip, ayrıca tüm koltuklara Scout motifleri işlenmiş. Çok fonksiyonlu ve deri kaplama direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallar ve LED ambiyans aydınlatması stadnart geliyor. Skoda’nın Sanal Kokpit dijital kontrol paneli de yeni modelde standart özelliklerden birisi.

 

Fiyat listesi henüz açıklanmadı ancak Scout versiyonunun Karoq serisinin en yüksek fiyatlı seçeneği olması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 03 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo