Türkiye’de bir ilk: sahibinden.com Yapay Zekâ Teknolojisiyle Fotoğraftan Araç Tanıyor

Ototeknikveri     04 Ağustos 2018 01:33

Kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan bu özelliğe sahibinden.com uygulamasındaki “Araç Arama” ikonuna tıklayarak ulaşılabiliyor.

Türkiye’de bir ilk:  sahibinden.com Yapay Zekâ Teknolojisiyle Fotoğraftan Araç Tanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ayda 44 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren sahibinden.com, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi. sahibinden.com AR-GE merkezinde Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknoloji çözümü ve altyapı yatırımları sayesinde hayata geçirilen yapay zekâ teknolojisiyle Fotoğraftan Araç Tanıma özelliğini kendi mobil uygulamaları üzerinden sundu.

 

Kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan bu özelliğe sahibinden.com uygulamasındaki “Araç Arama” ikonuna tıklayarak ulaşılabiliyor. Kullanıcılar, ilgilendikleri aracın fotoğrafını çektikten sonra Fotoğraftan Araç Tanıma özelliği; aracın marka, model ve yıl bilgilerini bularak, milyonlarca ilanın arasından aynı özellikteki tüm araç ilanlarını hızlı ve kolay bir şekilde kullanıcının ekranına getiriyor.

 

Fotoğraftan Araç Tanıma özelliği hakkında açıklama yapan sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer; “AR-GE merkezimizde, makine öğrenimi ile geliştirdiğimiz yapay zekâ teknolojisini, Türkiye'mize sunmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kullanıcılarımız bu özellik sayesinde ilgilendikleri araçlara ait ilanları keyifli bir deneyim sonucunda çok daha hızlı bir şekilde keşfedebilecekler. sahibinden.com iOS ve Android uygulamalarının son versiyonlarını indiren kullanıcılar, bu teknolojiden hemen faydalanmaya başlayabilecek” dedi. 

 

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. Temmuz 2018’de ayda 44,3 milyon kullanıcının 292 milyon kez ziyaret ederek, 8,9 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 650’den fazla çalışanı, 6 milyona yakın aktif ilanı ve yüz binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

Son Güncelleme : 04 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo