Mercedes X-Serisi Pickup için yeni 350d V6 versiyonu

Ototeknikveri     06 Ağustos 2018 01:35

X-Serisi’nin 3.0 litre V6 dizel motorla gelen en üst donanım seviyesi X350d versiyonu için fiyat ve detaylar açıklandı.

Mercedes X-Serisi Pickup için yeni 350d V6 versiyonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

X-Serisi’nin en yeni üyesi 255 bg (258 PS) güç çıkışı ve 550 Nm tork ile geliyor ve 7 vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. Standart 4Matic dört çekişli sürüş sistemi üç farklı modla geliyor, bunlar arasında en ekstrem off-road meraklıları için bir düşük devir seçeneği de var.

 

Dynamic Select beş farklı sürüş modu sunuyor: Eco, Comfort, Sport, Off-Road ve Manual. Güvenlik kiti oldukça etkileyici ve Aktif Şerit Koruma Asistanı, Aktif Fren Asistanı (radar bazlı otonom acil fren), Trafik İşaretleri Asistanı, Yokuş Kalkış Asistanı, Yokuş İniş Asistanı (Hız Dengeleme), Thatcham hırsızlık karşıtı güvenlik paketi ve yük güvenliği için ray sistemi gibi özellikler içeriyor.

Yeni Mercedes X-350d sadece Power donanım seviyesiyle sunuluyor. Bu donanım seviyesinde boyalı tamponlar ve krom alt gövde koruyucu, basamaklı krom arka tampon, krom çerçeveli sis lambaları, krom omuz çizgisi şeritleri, temizleme sistemli LED yüksek performanslı farlar, LED arka lambalar, elektrikli katlanır dış aynalar ve standart Keyless Go anahtarsız başlatma sistemi bulunuyor.

 

Araç bir pickup olmasına karşın kabin lüks modellerde bulunan özelliklerle geliyor. Bunlar arasında kabinde elektrikli sekiz ayarlı ve ısıtmalı sürücü ve ön yolcu koltukları, deri direksiyon ve vites kolu, seyir kontrolü, deri ve mikrofiber döşeme, deri kaplama konsol, alüminyum yüzeyler gibi özellikler bulunacak.

Mercedes X350d modelinin ilk teslimatlarının Kasım ayında başlayacağını söylüyor. İngiltere için başlangıç fiyatı 38.350 pound (254.220 TL) olarak diye duyuruldu.

Son Güncelleme : 06 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo