Yeni 2019 Mercedes GLE iç kabin görüntüleri

Ototeknikveri     10 Ağustos 2018 04:34

Mercedes’in ikinci nesil GLE’yi tanıtmasına bir kaç ay daha var ancak otomobilin fotoğrafları ve videosu şimdiden internete sızdı.

Yeni 2019 Mercedes GLE iç kabin görüntüleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece günler önce çok az kamuflajlı bir GLE prototipi görmüş ve dış cephe tasarımı hakkında fikir edinmiştik. Şimdiyse iç mekan karşımızda.

 

Temmuz ayının başında Mercedes 2019 GLE’nin kabinini yansıtan bazı çizimler yayınlamıştı. Bu çizimler istediğimiz kadar detaylı olmasa da iki ekranlı büyük bir sistem ve üst konsol için yeni bir form faktörü görülüyordu.

 

Şimdi internete sızan fotoğraflardan, bu çizimlerin doğruyu yansıttığını anlayabiliyoruz. Fotoğraflardaki kabin yeni W167 GLE versiyonuna ait.

 

12.3 ekranların arkasındaki ne?

Çizimlerde olduğu gibi, yeni gelen fotoğraflarda da iki ekranı çevreleyen büyük hava girişleri görülüyor. Sürücü tarafındaki havalandırma gerçek gibi görünürken, yolcu tarafındaki sadece simetriyi sağlamak adına konmuş olabilir. Orta konsolda dört adet, ayrıca en sağda bir adet daha hava girişi bulunuyor.

 

Dikkat çeken diğer özelliklerse yeni direksiyon simidi (CLS’den alınmış), MBUX dokunmatik kontrolör ve deri kaplı tutma yerleri. GLE Coupe modelinde de aynı kokpit tasarımının uygulanması bekleniyor.

 

Kaputun altında neler var?

GLE bir dizi benzinli ve dizel motorun yanı sıra daha sonraları plug-in hibrit ve AMG versiyonlarına da kavuşacak. Giriş seviyesi AMG versiyonu 571 PS (563 bg) güç çıkışıyla, GLE 63 S ise 612 PS (603 bg) güç çıkışıyla gelecek.

 

CLS 450’nin 3.0 litre turboşarjlı altı silindirli benzinli motoru da orta boy SUV’de yer alabilir.

 

Bu yıl geliyor mu?

Mercedes yeni GLE’yi bu sonbaharda tanıtacak. Otomobilin Ekim ayında 2018 Paris Motor Show’da yer alması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo