2019 BMW Z4’ten yeni görüntüler

Ototeknikveri     12 Ağustos 2018 12:56

2019 BMW Z4’ten üç yeni resim internete sızdı. Resimlerde spor otomobilin geçen yıl tanıtılan konsepte çok benzediği görülüyor.

2019 BMW Z4’ten yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bimmer Post sitesinde yayınlanan resimler yeni Z4’ün ön ve arka fasyalarının yanı sıra yan profilini de yansıtıyor. Otomobilin oldukça şık bir görünüme sahip olduğu anlaşılıyor.

 

Ön kısma bakıldığında Z4 Concept ile üretim versiyonu arasındaki benzerlikler çok açık. Otomobil konseptle aynı ince uzun ön panjur ve köşeli farlara sahip. Öte yandan, alt hava girişleri üretim versiyonunda konseptte olduğundan daha küçük. Yine de hava girişleri oldukça şık görünüyor ve tampondaki kırışıklıklar ve agresif çizgilerle tamamlanıyor.

 

Resimlerde M40i versiyonu görülen Z4’ün arka kısmında ince ve yatay farların yeni BMW 8 Serisi’ndekilere benzerliği dikkat çekiyor. Ön kısımda olduğu gibi burada da makul miktarda keskin çizgiler ve kenarlar dikkat çekiyor.

 

Yan kısımda parlak siyah tekerlekler bulunuyor ve arka kısmın boyası kapılar boyunca devam eden vurgulu tasarım çizgilerini daha da ön plana çıkartıyor. Ön tekerlek kemerlerinin hemen arkasında küçük bir hava girişi daha bulunuyor. Bu resimler ayrıca otomobilin açılabilir tavana sahip olduğunu da kanıtlıyor.

 

Daha önceki haberlerde Z4 M40i modelinin çift turbo 3.0 litre altı silindirli 380 bg motorla geleceği ve Z4 serisinin en üstünde konumlanacağı belirtiliyordu. Bu versiyon ayrıca elektronik kontrollü amortisörler, özel ön aks, kilitli arka diferansiyel ve yüksek performanslı fren sistemiyle piyasaya çıkacak.

 

BMW Z4’ün çıkış tarihi konusunda henüz ağzını sıkı tutuyor ancak otomobilin bu ay Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde (26 Ağustos – 27 Ağustos) yer alması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo