Volkswagen T-Cross'tan pratikliğini yansıtan yeni görüntüler

Ototeknikveri     12 Ağustos 2018 01:16

Volkswagen yeni T-Cross küçük SUV için teaser yayınlamaya devam ediyor. Son yayınlanan görüntüler özellikle otomobiin pratikliğine odaklanıyor.

Volkswagen T-Cross'tan pratikliğini yansıtan yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’in portföyünde T-Roc’un altında konumlanacak ve Renault Captur, Nissan Juke, Opel Mokka X ve Peugept 2008 gibi diğer yarı kompakt SUV’lerle kapışacak T-Cross 385 litre bagaj kapasitesine sahip.

 

İleriye ve geriye kaydırılarak ayarlanabilen arka koltuklar sayesinde bagaj kapasitesi 455 litreye kadar çıkartılabiliyor. Arka koltuk tamamen katlandığındaysa düz bir yükleme zemini oluşuyor ve 1281 litreye kadar eşya taşımak mümkün olabiliyor. Ayrıca ihtiyaç halinde ön koltuk da katlanabiliyor.

Önde 597 mm, arkada 651 mm yüksekliğindeki oturma pozisyonu yolculara ve sürücüye net bir yol görüşü sağlıyor.

 

Sınıfının en güvenli otomobillerinden birisi olarak tanıtılan T-Cross, MQB platformunu kullanıyor. Bu sayede Volkswagen Grubu’ndan çok çeşitli motorları kullanmak mümkün olabiliyor. Bunlar arasında 1.0, 1.5 ve 2.0 litre kapasiteli en az üç farklı benzinli motor seçeneğinin yer alması bekleniyor. Dizel seçenekler ise 1.6 ve 2.0 litre kapasitelere sahip.

Volkswagen Ekim ayındaki Paris Auto Show’a katılmamayı tercih ettiği için T-Cross bu sonbaharda bağımsız bir etkinlikle tanıtılacak. Bahar aylarındaysa otomobil pek çok piyasada satışa çıkmış olacak.

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo