BMW’nin eski tasarım şefi Infiniti için elektrikli performans konsepti çizdi

Ototeknikveri     12 Ağustos 2018 04:02

Bu yılki Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde Infiniti yeni bir elektrikli performans konsepti tanıtacak. Konsept, markanın tamamen elektrikli bir geleceğe yöneldiğini gösteriyor.

BMW’nin eski tasarım şefi Infiniti için elektrikli performans konsepti çizdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Henüz konseptin adı bilinmese de, daha önce BMW’nin tasarım şefi olan, şimdiyse aynı görevi Infiniti için yürüten Karim Habib ve onun Japonya, İngiltere, ABD’deki ekipleri tarafından kaleme alındığı biliniyor.

 

Infiniti’ye göre bu otomobil, elektrikli motorlardan sürüş keyfi ve heyecan verici performans elde etme arzusunun bir ürünü.

Karim Habib yeni konseptin Infiniti markasının nereye yöneldiğini gösterdiğini de belirtti. Buna göre, gelecek Infiniti modelleri güçlü, verimli ve yüksek sürüş keyfine sahip otomobiller olacak. Bu da elektrikli otomobillerin benzinli otomobiller kadar sürüş keyfi vermediğinden yakınan sürücüler için iyi bir haber.

 

Yeni konsept, geçen yılki Pebble Beach katılımcısı Prototype 9 retro e-roadster ve bu yılki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Q Inspiration Concept ile ortak noktalara sahip.

 

Infiniti, hibrit modellerin yanı sıra satılacak ilk tam elektrikli otomobilini 2021’de tanıtmayı planlıyor. Hibrit modeller e-POWER adı verilen teknoloji kapsamında elektrikli motora güç veren yüksek kapasiteli bir pille birlikte benzinli motora da sahip olacak.

 

 

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo