Volkswagen Arteon ABD lansmanı öncesinde poz verdi

Ototeknikveri     12 Ağustos 2018 05:26

Volkswagen Arteon’u ABD’de tanıtmaya hazırlanıyor. Bunun öncesinde ödüllü fotoğrafçı Douglas Sonders yeni modelin modern stilini fotoğrafladı.

Volkswagen Arteon ABD lansmanı öncesinde poz verdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraf çekiminde Arteon hem nostaljik hem de teknolojiyi çağrıştıran bir atmosfer içinde yansıtıldı. Sonders çekimler için 80’lerin synth ve wave müzik türlerinden esinlendiğini belirtti. Fotoğraflar Los Angeles’daki Petersen Otomotiv Müzesi’nde sergilenecek.

 

Sonder çekimlerle ilgili “Bir otomobilin özünü yakalamak önemli. Otomobillerimle aramda duygusal bir bağ gelişitor, bence her birisinin tasarımla gelen özgün bir kişiliği var. Volkswagen Arteon omuz çizgisinden ön panjuruna kadar güzel ve modern bir otomobil, ben de bunu hakkını vererek yansıtmak istedim. Çekim mekanını sevdim. Tavandaki simetri ve drama koyu renk arka zemine çok yakıştı ve Arteon’un çizgilerine de uydu.” dedi.

 

Stilinin yanı sıra, Arteon gücünü Volkswagen’in 2.0 litre turboşarjlı TSI motorundan alacak. Motor 268 bg güç çıkışı ve 349 Nm torka sahip. Diğer özellikler arasında standart 8 vitesli otomatik şanzıman, 4Motion dört çekişli sürüş sistemi (tüm donanım seviyelerinde), standart DCC adaptif amortisör ve Durdur – Başlat sistemi bulunuyor.

 

2019 VW Arteon bu yıl sona ermeden ABD’ye ulaşacak. Otomobil SE, SEL ve SEL Premium donanım seviyeleriyle satılacak, ayrıca 6 yıl / 115.000 km garantisiyle gelecek.

 

 

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo