Mercedes Elektrikli Silver Arrow Konseptini Pebble Beach’te Tanıtacak

Ototeknikveri     12 Ağustos 2018 11:37

Mercedes-Benz yeni bir konsept otomobil hazırlıyor. Konsept bir kaç hafta sonra Pebble Beach’te karşımıza çıkacak.

Mercedes Elektrikli Silver Arrow Konseptini Pebble Beach’te Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Facebook’ta yayınlanan kısa video firmanın baş tasarımcısı Gorden Wagener’i yeni konsept otomobili çizerken gösteriyor. Otomobilin şekli geleneksel, hatta 1930’lara aitmiş gibi nostaljik görünüyor.

 

Videoda konseptin elektrikli olduğunu gösteren #eqsilverarrow ve #SwitchToEQ hashtagleri dikkat çekiyor. EQ, Mercedes-Benz’in yeni elektrikli otomobil alt markası ve 2016’da Paris’te, sonrasında 2017’de Frankfurt’ta EQC ve EQA konseptleriyle karşımıza çıkmıştı.

 

Yeni konseptin hazırlıklarınıysa geçen ay Wagener ve ekibinin Mercedes’in ikinci dünya savaşı öncesi modellerini andıran Aesthetics Progressive Luxury heykel çalışmasından öğrenmiştik.

 

Mercedes-AMG Project One sınırlı sayıda üretime hazırlanırken, yeni konseptin yakın zamanda bir üretim modeline dönüşme şansını henüz bilmiyoruz. Konsept yeni EQ alt markasının gideceği yön hakkında fikir verebilir. EQ, Audi’nin E-Tron ve BMW’nin “i” alt markalarıyla yarışacak. Bu geleneksel markaların yeni elektrikli model serilerinin asıl hedefiyse lüks elektrikli otomobilleriyle piyasaya hakim olmaya çalışan Tesla.

 

 

Son Güncelleme : 12 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo