Polestar yazılım güncellemesi tüm dört çekişli Volvo’larda daha fazla arka tekerlek torku sağlayacak

Ototeknikveri     15 Ağustos 2018 05:29

Volvo, Polestar tarafından geliştirilen yeni yazılım güncellemesini tanıttı. Yazılım dört çekişli Volvo otomobillerin arka tekerleklerine daha fazla tork göndererek daha dinamik sürüş sağlıyor.

Polestar yazılım güncellemesi tüm dört çekişli Volvo’larda daha fazla arka tekerlek torku sağlayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo’nun yeni elektrikli performans markası Polestar’ın geliştirdiği optimizasyon yazılımı arka tekerleklere gönderilen torkun miktarını ve sıklığını artırıyor, sürüşü, özellike viraj alırken kontrolü ve çekiş gücünü iyileştiriyor.

 

Söz konusu optimizasyon basitçe Dynamic Drive modu seçildiğinde ya da Elektrikli Stabilite Kontrolü devre dışı bırakıldığında çalışmaya başlıyor.

Yeni arka tekerlek tork dağıtımı özelliği Polestar’ın yazılım güncellemesine bir optimizasyon alanı daha ekliyor. Daha keskin gaz kesme yanıtı, hızlı gaz yanıtı, hızlı vites geçişleri, optimize edilen vites geçiş noktaları ve motor güç çıkışında artış yazılımın avantajları arasında.

 

Polestar dört çekişli sürüş sistemi optimizasyonu Volvo 90 Serisi, 60 Serisi ve XC40 modellerinin benzinli ve dizel seçeneklerinde bu aydan itibaren sunulacak.

 

2019’dan itibaren yazılım plug-in hibrit versiyonlar hariç SPA ve CMA mimarili ve dört çekişli tüm Volvo otomobillerinde yayılacak.

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo