Yeni Rolls-Royce Silver Ghost Collection sadece 35 adet üretilecek

Ototeknikveri     16 Ağustos 2018 01:03

Geçen yüzyılın başında Rolls-Royce Silver Ghost dünyanın en iyi otomobili olarak nitelendiriliyordu. Şimdi bu modelin modern bir yorumu sınırlı sayıda piyasaya sürülecek ve eski modele saygı duruşunda bulunacak.

Yeni Rolls-Royce Silver Ghost Collection sadece 35 adet üretilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Rolls-Royce Silver Ghost Collection adı verilen yeni model sadece 35 adet üretilecek ve her açıdan özel olduğunu hissettirecek ayrıntılarla donatılacak.

 

Bu özel ayrıntılar arasında Cassiopeia Silver kaporta boyası, siyah ön panjur, ilk Silver Ghost otomobilin plaka numarası olan AX201 logoları, klasik otomobilin motor bölmesinde kullanılan bakıra gönderme olarak dövme bakır yüzeyler ve cilalı tekerlek göbekleri bulunuyor.

 

Yeni Silver Ghost Collection bunların yanı sıra kaputun üzerinde saf gümüşten “Spirit of Ecstasy” heykelciği, krom tekerlek çevreleri, karakter çizgisinde saf gümüş partikülleri, açık gözenekli ahşap (Tudor meşe) ve gümüş yüzeyler ile gelecek.

 

Ayrıca içerideki özel plakalarda otomobilin kendine ait numarası yani 35 otomobil içindeki üretim sırası yazacak. İç mekanda Orman Yeşili deri döşemeler gümüş yüzeylerle birlikte lüks atmosferi pekiştirecek.

 

Rolls-Royce bu çok özel otomobil için henüz fiyat detaylarını vermedi ancak 35 otomobilin daha çıkar çıkmaz koleksiyonerler tarafından kapışılacağı düşünülüyor.

 

 

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo