2019 Renault Kadjar yenilenen tasarımıyla görüntülendi

Ototeknikveri     18 Ağustos 2018 07:40

Ekim ayında Paris Auto Show’da ortaya çıkması beklenen makyajlı Renault Kadjar, Almanya caddelerinde test edilirken görüntülendi.

2019 Renault Kadjar yenilenen tasarımıyla görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yenilenen ön ve arka tamponlar, ön panjur ve farlar 2019 Renault Kadjar’da dikkat çeken özellikler arasında. Otomobil kamuflajlı olsa da arka kısım, lambalar ve bagaj kapağının da yeniden tasarlandığı anlaşılabiliyor.

 

Renault tasarımcıları kokpitte de bir kaç değişiklik hazırlamışlar. Daha büyük multimedya ekranı ve yeniden tasarlanan klima kontrol butonları, ayrıca yeni döşeme seçenekleri bu değişiklikler arasında.

Otomobilin geliştirme aşaması devam ediyor ve henüz yenilenen motor serisiyle ilgili bilgi yok. 2019 Kadjar’ın manuel ya da CVT şanzımanlar, ayrıca önden çekişli ve dört çekişli sürüş seçenekleriyle çalışacak benzinli ve dizel motorlarla gelmesi bekleniyor.

 

2019 Renault Kadjar, tıpkı ikinci nesil Japon kuzeni Qashqai gibi CMF platformunu kullanmaya devam ediyor. Yeni Kadjar, Peugeot 3008, Seat Ateca, Hyundai Tucson ve Ford Kuga gibi rakiplerle karşılaşacak.

Son Güncelleme : 18 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo