Magna Steyr Kuzey Amerika’da yeni Fabrika Açmayı Planlıyor

Ototeknikveri     19 Ağustos 2018 05:24

Kanadalı Magna International grubunun sahibi olduğu Steyr, şu an sadece Avusturya’nın Graz kentinde bir fabrikaya sahip. Bu fabrikada BMW 5 Serisi, Jaguar I-Pace, Jaguar E-Pace ve Mercedes Benz G Serisi üretiliyor.

Magna Steyr Kuzey Amerika’da yeni Fabrika Açmayı Planlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma yakında yeni BMW Z4 üretimine de başlayacak, ayrıca Çinli BAIC Motor Corp. ile ortak bir elektrikli otomobil mimarisi geliştiriyor.

 

Çok fazla sipariş alan ve bunları yetiştirmekte zorlanan Magna Steyr, 2018 yılı sonunda Avusturya fabrikasında 200.000 araç üretmiş olacak. Bu rakam talepleri karşılamak için yeterli olmayabilir.

 

Firmanın yöneticisi Don Walker ikinci fabrikayı açmayı düşündüklerini ve bunun için Kuzey Amerika’yı değerlendirebileceklerini açıkladı. Walker “Çok talep alıyoruz. Kuzey Amerika’da bir fabrikamız olsa çok daha verimli çalışabilir ve daha da fazla iş alabiliriz.” dedi.

 

Walker’a göre Graz fabrikası hızla tam kapasitesini doldurmaya doğru gidiyor ancak firmanın ikinci fabrikanın kuruluş masrafları için yeni müşteriler bulması gerekebilir. Walker bir ya da iki yıl içinde işlerin durumuna göre ikinci fabrikayla ilgili planlarını netleştireceklerini belirtti.

 

Magna Steyr’in ihtiyaçlarına uygun düzenlemeler yapılması gerekeceği için sıfırdan bir fabrika kurmak yerine mevcut bir fabrikayı satın almak da firma için ucuza gelmiyor.

 

 

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo