2019 Volvo V60 Cross Country İsveç’te Görüntülendi

Ototeknikveri     19 Ağustos 2018 11:53

İkinci nesil Volvo V60 modelinin Şubat ayında lansmanının yapıldığı gün, Volvo Kuzey Amerika CEO’su Lex Kerssemakers modelin bir Cross Country versiyonu olacağını da doğrulamıştı. Bu V60 Cross Country otomobil sonunda İsveç’te görüntülendi.

2019 Volvo V60 Cross Country İsveç’te Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tüm Volvo Cross Country otomobillerde olduğu gibi, 2019 Volvo V60 Cross Country de gövde kaplaması ve biniş yüksekliğiyle daha heybetli bir stile sahip. Bu versiyonun fiyat etiketi de braz daha yüksek olacak. İkinci nesil Volvo V60 bir mini Volvo V90 gibi görünüyor. Aynı şekilde, yeni çıkacak V60 Cross Country de bir mini V90 Cross Country gibi görünecek.

Fotoğraflara dikkatli bakıldığında kaportanın alt kısmını dolaşan bir şerit olduğu görülüyor. Kamuflajlı olan bu plastk kaplama aynı zamanda tekerlek kemerlerini de dolaşıyor. Bu da gördüğümüz test otomobilinin br Cross Country versiyonu olduğunun işareti. Ayrıca, Volvo V60 Cross Country standart versiyondan daha fazla biniş yüksekliğine sahip olacak.

İkinci nesil Volvo V60, ikinci nesil SPA platformunu kullanıyor. Dört yanmalı motor ve iki plug-in hibrit seçeneğin yanı sıra V60 Cross Country orta ve en üst donanım seviyelerinde sunulacak.

Yeni modelin 2019 yılının başlarında ilk piyasalara ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo